NAKON TEŠKE NESREĆE

Mladom vozaču ljekari na KCUS-u bore se za život: Passatom sletio s ceste, priključen na aparate

Hronika 20.09.17, 15:21h

Mladom vozaču ljekari na KCUS-u bore se za život: Passatom sletio s ceste, priključen na aparate
Nesreća se desila u noći s ponedjeljka na utorak u 00.40 sati kada je dvadesettrogodišnjak upravljajući passatom pod okolnostima koje se još utvrđuju sletio s ceste

 

 

Milan K. (1994) u teškom je stanju i ljekari sa Klinike za anesteziju i reanimaciju KCUS-a mu se bore za život nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila u mjestu Donje Mladice u opštini Istočna Ilidža, piše Oslobođenje.


Kako Oslobođenje saznaje, dvadesettrogodišnjak je smješten u bolnicu sa višestrukim povredama i lomovima kostiju glave. Trenutno se nalazi na aparatima koji ga održavaju na životu i njegovo stanje je krajnje kritično.


Podsjećamo, nesreća se desila u noći s ponedjeljka na utorak u 00.40 sati kada je dvadesettrogodišnjak upravljajući passatom pod okolnostima koje se još utvrđuju sletio s ceste.


Uviđaj na mjestu saobraćajne nesreće izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Istočno Sarajevo po ovlaštenju dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, koji je naložio preduzimanje svih potrebnih mjera i radnji sa ciljem utvrđivanja uzroka nesreće.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI