s kim bi bila sretnija

Otkrivena posljednja tajna hita 'Seks i grad': Zašto Carrie na kraju ipak ostaje sa Facom, a ne sa Aidanom?

Mediji 18.09.17, 11:04h

Otkrivena posljednja tajna hita 'Seks i grad': Zašto Carrie na kraju ipak ostaje sa Facom, a ne sa Aidanom?
Polemike oko toga razbila je nedavno književnica i autorica scenarija Candace Bushnell, koja je otkrila posljednju tajnu ovog serijala, a razlog je zapravo nevjerovatan

 


Mnogo polemike izazvao je izbor Carrie Bradshaw koja u hit seriji "Seks i grad" na kraju ipak ostaje sa Facom, iako je imala još jednu veliku ljubav - Aidana. Mnogi i danas smatraju da bi drugi izbor bio bolji.  

 

seks-i-grad-john-corbett


Polemike oko toga razbila je nedavno književnica i autorica scenarija Candace Bushnell, koja je otkrila posljednju tajnu ovog serijala, a razlog je zapravo nevjerovatan:

 

- Moja majka je iz nekog razloga uvek mrzila Aidana, tako da ni ja nisam baš bila na njegovoj strani. Kad god bih posjetila svoje roditelje, moja majka bi uvijek rekla: "Zašto je Carrie sa Aidanom, a ne s Facom? Moraš se riješiti Aidana". Ona nikad nije smatrala da je on prava osoba za Carrie, pa sam se ja osjećala dužnom da se složim sa njom - izjavila je Bushnell.


Da li je ova tvrdnja baš sasvim tačna, nikad nećemo saznati, a ljubitelji serijala i dalje će polemizirati s kim bi Carrie ipak bila sretnija.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI