VIDEO/ ŠOK, SUZE, NEVJERICA

Pogledajte cijelu priču: Zašto je uplakana Šejla Cocalić morala prekinuti snimanje emisije 'Ispuni mi želju'?

Mediji 15.09.17, 17:20h

Pogledajte cijelu priču: Zašto je uplakana Šejla Cocalić morala prekinuti snimanje emisije 'Ispuni mi želju'?
Pogledajte ovu tužnu i tešku životnu priču, a ukoliko želite pomoći porodici Karahasanović, na kraju video priloga objavljen je njihov kontakt

 

Već tri dana nacija priča o teškoj sudbini porodice Karahasanović.  Sinoć je u emisiji 'ISPUNI MI ŽELJU' gostovala ova porodica... Šok, suze, nevjerica su ispunili studio. Čak je i po prvi put prekinuto snimanje emisije, jer voditeljica Šejla Cocalić jednostavno nije mogla nastaviti dalje.


- Ovakve stvari se ne planiraju, one se jednostavno dogode i nikada na to ne možete biti spremni. Snimanje je prekinuto jer smo svi trebali pauzu da obrišemo suze,  rekla je Šejla.


Maid Karahasanović je 11-godišnji dječak koji je pisao redakciji emisije "Ispuni mi želju". On je tužni, nesretni dječak koji umjesto da sanja dječačke snove, brine brigu o neimaštini i samo želi topli dom. Pored sve životne patnje, Maid ima i dijabetis. Pored svega, najteže mu je kad njegovi roditelji plaču, tada je, kako kaže, i njemu najteže. 


Nakon što je ova petočlana porodica morala na ulicu, jer su bili primorani napustiti smještaj u roku od 24 sata, nakon što su se našli u bezizlaznoj situaciji, Maid se obratio pismom emisij "Ispuni mi želju".


Pogledajte ovu tužnu i tešku životnu priču, a ukoliko želite pomoći porodici Karahasanović, na kraju video priloga objavljen je njihov kontakt.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI