Ovo su godinama mnogi priželjkivali

Zgodna žena se razvodi: Nećete vjerovati s kim se Julia Roberts tajno viđa!

Showbizz 14.09.17, 20:27h

Zgodna žena se razvodi: Nećete vjerovati s kim se Julia Roberts tajno viđa!
Ono što je Modera navelo da sada reaguje uprkos tome da je već duže vrijeme znao za aferu svoje supruge, bila je činjenica da se ta veza tek sada pojavila u javnosti

 

Brak Julie Roberts i Daniela Modera je gotov, piše Radaronline.

 

Glavni razlog je njena tajna romansa sa - Richard Gereom.

 

Portal navodi da je brak Julie i Daniela koji je počeo 2002. godinama je u krizi, a kap koja je prelila čašu bili su njeni tajni sastanci sa Richardom Gereom.

 

Tajna viđanja zvijezda filma 'Zgodna žena' traju godinama. Druženja su posebno osvježili 2015. kada je obilježeno 25. godina od premijere filmskog hita 'Zgodna žena'.

 

julia-roberts-richard-gere

Richard Gere i Julia Roberts u filmu 'Zgodna žena'

 

Viđanja su nastavili po hotelima.

 

Ono što je Modera navelo da sada reaguje uprkos tome da je već duže vrijeme znao za aferu svoje supruge, bila je činjenica da se ta veza tek sada pojavila u javnosti.

 

Iako su nedavno boravili u Beogradu i djelovali kao skladan par i porodica, magazin "In Touch" je pisao da nju muči ljubomora, pa čak i paranoja zbog koje muža prati na svim njegovim putovanjima, kao i da se trudi da mu bude što bliža.

 

Iako je istina vjerovatno "negdje između" nesporno je da je glumica sinoć u Los Angelesu učestvovala na "Hand in Hand" teleton akciji za pomoć žrtvama uragana Irma u Miamiju.

 

Na istom događaju bio je i Richard Gere.

 

(Oslobodjenje.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI