Životna borba supružnika

Poslije supruga, i Tajči završila u bolnici: Dok su me ubadali iglama, osjetila sam samo mali dio onoga...

Nedjeljni magazin 14.09.17, 11:15h

Poslije supruga, i Tajči završila u bolnici: Dok su me ubadali iglama, osjetila sam samo mali dio onoga...
Razočaran sam i tužan jer nisam mogao biti uz nju jer se upravo ona pokazala kao najveći borac u ovoj mojoj priči

 

Matthew Shane Cameron, suprug hrvatske pjevačice Tatjane Matejaš Cameron, popularne Tajči, koji boluje od četvrtog stadija raka pluća, opet je završio na operaciji.


Kako je sam objavio na Facebooku, ovaj put izdrenirali su mu čak 750 mililitara tekućine iz plućne maramice, a tolika količina, koja je Matthewu opasno pritiskala srce, začudila je i same liječnike.


- Bol prije samog zahvata bila je brutalna... Zbog operacije su me morali 'skinuti' s morfija i to je bilo neizdrživo. Nisam mogao disati, srce bi mi počelo luđački lupati uslijed najmanjeg pokreta rukom, nisam bio u stanju ni obrisati suzu s lica... Sad sam napokon bolje, zahvaljujući vama i vašim molitvama - napisao je Cameron.


Također je otkrio kako je, skoro u isto vrijeme kad i on, i njegova supruga Tajči završila na operaciji, što je poprilično zabrinulo njezine obožavatelje. Matthew nije išao u detalje pa se ne zna zbog čega je pjevačica morala pod nož, ali objasnio je kako nema razloga za brigu jer se radi o "manjem zahvatu koji se dugo planirao i ne predstavlja nikakvu opasnost za Tajči".


- Razočaran sam i tužan jer nisam mogao biti uz nju jer se upravo ona pokazala kao najveći borac u ovoj mojoj priči - vjerujte, njoj je puno teže brinuti se za mene i bespomoćno me gledati kako se mučim, nego što je meni proživljavati ovo što proživljavam - napisao je Matthew, a Tajči mu je uzvratila jednako dirljivim komentarom.


- Dok su me ubadali iglama, osjetila sam samo mali dio onoga kroz što moj suprug prolazi već mjesecima. Divim mu se jer nijednom nije pokleknuo, nije se predao, nije dozvolio strahu da ovlada njime i oslabi ga... U njemu je sva sila i snaga života - napisala je hrvatska pjevačica.

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI