FOTO/ UHVAĆENA TOKOM PHOTOSHOOTINGA

Manekenka bačena u zatvor zbog golih fotografija: Skinula se u jednom od najstarijih egipatskih hramova, a onda...

DEPO PLUS 12.09.17, 10:13h

Manekenka bačena u zatvor zbog golih fotografija: Skinula se u jednom od najstarijih egipatskih hramova, a onda...
Četiri zaštitara uhvatili su dvojac te ih predali lokalnoj policiji "poput psa". Nakon što su detaljno pretraženi, bačeni su u zatvor gdje su proveli nekoliko sati, prije nego su dovedeni pred suca

 

 

Belgijski model Marisa Papen bačena je u zatvor nakon što je uhvaćena tijekom photoshootinga u jednom od najstarijih egipatskih hramova.

 

Marisa koja se naziva "slobodnim duhom", putovala je s fotografom Jesseom Walkerom kako bi sudjelovala u fotkanju, no nisu imali dozvolu vlasti.

 

marisa-papen-2


Belgijka je dosad pozirala gola u više od 50 zemalja te je ostala u šoku nakon što su je egipatske vlasti "bacile u zatvor i odvukle pred sud" kad ju je zaštitar u Luxoru primijetio kako se skida, piše The Mirror, prenosi Index.hr.


"Pokušali smo objasniti da radimo umjetnost s najvećim poštovanjem prema egipatskoj kulturi, no nisu mogli vidjeti povezanost između golotinje i umjetnosti. U njihovim očima bila je to pornografija, ili nešto tome slično", rekla je.

 

marisa-papen-3


Navodno, kako bi počeli photoshoot nedaleko piramida u Gizi, Marisa i Jesse potplatili su jednog od čuvara, no uhvatila su ih druga dvojica. Mito od 15 funti i tad ih je spasilo. Tad su se zaputili u Luxor kako bi posjetili hram Karnak. Kad se ispostavilo da je bolje čuvan nego piramide u Gizi, morali su smisliti drugi način da izvedu fotografiranje.


Odlučili su se sakriti u kompleks i pričekati vrijeme zatvaranja. "Možete zamisliti što se dogodilo iduće - uhvaćeni", govori Marisa te dodaje da su se taj put našli u ozbiljnoj nevolji.

 

marisa-papen-5


Četiri zaštitara uhvatili su dvojac te ih predali lokalnoj policiji "poput psa". Nakon što su detaljno pretraženi, bačeni su u zatvor gdje su proveli nekoliko sati, prije nego su dovedeni pred suca.


Lagali su kako su samo isprobavali svjetlo, a kako je Walker obrisao fotografije, pušteni su samo s opomenom. Nakon povratka u hotel, pomoću posebnog programa, Walker je uspio povratiti fotografije.

 

marisa-papen-4

 

(Index.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI