foto/ konačno prepoznatljiv

Jim Carrey (55) okreće novu stranicu nakon stresnog perioda: Ovo je glumčev novi/stari imidž

Showbizz 10.09.17, 21:35h

Jim Carrey (55) okreće novu stranicu nakon stresnog perioda: Ovo je glumčev novi/stari imidž
Stoga je iznenadio kad se prije četiri dana pojavio u Veneciji, kako bi na poznatom festivalu promovirao dokumentarni film Chrisa Smitha

 

Jim Carrey (55) je prijašnjih godina pokazao kako brada na muškarcu ne mora nužno biti šarmantna. Glumac je pustio dugu sijedu bradu, kao da se priprema za film u kojem će glumiti Djeda Mraza, a mnogima je bio neprepoznatljiv- piše Vecernji.ba.

 

Stoga je iznenadio kad se prije četiri dana pojavio u Veneciji, kako bi na poznatom festivalu promovirao dokumentarni film Chrisa Smitha koji se, vjerovali ili ne, zove "Jim & Andy: The Great Beyond – The Story of Jim Carrey & Andy Kaufman Featuring a Very Special, Contractually Obligated Mention of Tony Clifton".

 

jim-carrey-1

 

Ovaj dokumentarac prati snimanje filma "Čovjek na mjesecu" u kojem je Carrey portretirao Andyja Kaufmana, i za koji je nagrađen Zlatnim Globusom.

 

Carrey je spremno pozirao fotoreporterima i pokazao da je iza njega stresni period. Podsjetimo, prije dvije godine ubila se njegova djevojka  Cathriona White, čija je obitelj optužila glumca da je upravo on kriv za njenu smrt.

 

jim-carrey-2

 

Krive da ju je opskrbio pilulama za koje je imao recept, a kojima se ona predozirala tužna jer ju je Carrey ostavio. Suđenje počinje iduće godine, a Carey i njegovi odvjetnici odbacuju sve optužbe i tvrde da je on volio Cathrionu.  

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI