foto/ teška borba s rakom

'Zakopana između života i smrti': Isidora Bjelica rastužila sve posljednjom objavom...

Nedjeljni magazin 10.09.17, 13:35h

'Zakopana između života i smrti': Isidora Bjelica rastužila sve posljednjom objavom...
Isidorina teška borba sa kancerom, koji joj se u posljednje četiri godine iznova i iznova vraća, rastužila je mnoge njene obožavaoce koji su u njoj nalazili inspiraciju

 

Isidora Bjelica je jedna od najčitanijih i najpopularnijih književnica sa naših prostora.


Isidorina teška borba sa kancerom, koji joj se u posljednje četiri godine iznova i iznova vraća, rastužila je mnoge njene obožavaoce koji su u njoj nalazili inspiraciju- piše Alo.rs.

 

Međutim, isti ti, koji idu na spavanje i bude se uz romane omiljene književnice, njena su najveća podrška kada joj se slomi duh.

 

Iako se književnica sa životnim nedaćama bori kao lav, i ona ima momente u kojima se osjeća krhko i beznadežno, ali nema problem da javno govori o tome.

 

Upravo takva je njena posljednja objava na društvenim mrežama, gdje je podijelila fotografiju staru pet godina, na kojoj se ona i njen suprug Nebojša Pajkić nalaze u Portorožu, iz perioda kada nije ni slutila kakvi je problemi očekuju.

 

- Septembar 2012. (godine) na današnji dan. Portorož. Ja sam već bila teško bolesna a nisam to znala, još sam verovala da su umor i stalni odlivi samo posledica mog prekomernog rada. Tu u toj prelepoj bašti još sam verovala da imam vremena za snove i ljubav. Nisam slutila, osim po onom golubu koga sam nasla na jastuku, da dolazi vreme u kome ću biti zakopana između života i smrti u kome neću znati da li će me više biti strah života ili smrti, vreme u kojem ću morati da se borim za svaki trag smisla... - napisala je Isidora.

 

isidora-bjelica

 

Ubrzo su pristigle i prve poruke ohrabrenja od strane pratilaca na Instagramu.

 

- Svaka napisana reč Vam je zlata vredna! Toliko iskrenosti u ovom statusu! Divim se Vašoj hrabrosti. A romane ne bih komentarisala jer je suvišno. U nekima sam pouke podvlačila! Gospodu Bogu hvala što ste još uvek sa vašom decom. Svako dobro od srca Vam želim - glasila je jedna od njih.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI