slom zakletog neženje

George Clooney prvi put progovorio kako se zaljubio u Amal: Klečao sam 20 minuta dok nije rekla 'da'...

Nedjeljni magazin 09.09.17, 16:42h

George Clooney prvi put progovorio kako se zaljubio u Amal: Klečao sam 20 minuta dok nije rekla 'da'...
- Imao sam u mobitelu tu njezinu fotografiju na kojoj se sretno smije gledajući žirafe, koju sam snimio tokom safarija u Keniji. Sam sam sebi rekao – mislim da ću je zaprositi, ispričao je slavni glumac

 

 

 

Susret na italijanskom jezeru Como prije četiri godine bio je sudbonosan za Amal Alamuddin i slavnog holivudskog glumca. S malim odmakom, prvi put otkako je postao otac blizanaca Alexandera i Elle, Clooney je progovorio o trenutku kada je shvatio da želi provesti cijeli život s lijepom Libanonkom.

 

Ona mu je doslovce ukrala srce, bar bi se tako moglo zaključiti nakon posljednjeg intervjua koji je dao George Clooney, a u kojem je progovorio upravo o njoj – svojoj supruzi Amal Clooney.

 

- Pomislio sam kako je duhovita i izrazito pametna, prisjetio se 57-godišnji glumac za Hollywood Reporter trenutka u kojem je upoznao svoju 39-godišnju odabranicu na jezeru Como u Italiji 2013. godine.

 

- Onda mi je poslala nekoliko fotografija s mjesta na kojem se nalazila, nastavili smo se dopisivati, razgovarati, većinom o tome što se trenutno događa u našim životima. Nakon nekog perioda postalo je itekako jasno da među nama postoji nešto više od samog prijateljstva.

 

Te iste godine u Londonu par je otišao na svoj prvi službeni izlazak.

 

- Bio je to dobar prvi izlazak. Otišli smo na večeru. Ona je predložila mjesto. Bio je to restoran koji je bio izrazito trendi i chic. Kada smo izašli, dočekalo nas je pedesetak paparazza, a ona je taj dio odradila poput profesionalca. I tako je sve krenulo.

 

Nakon kratkotrajne romanse i spontanog odmora par se vratio u Los Angeles.

 

- Imao sam u mobitelu tu njezinu fotografiju na kojoj se sretno smije gledajući žirafe, koju sam snimio tokom safarija u Keniji. Sam sam sebi rekao – mislim da ću je zaprositi.

 

Kako je rekao, tako je i učinio.

 

- Proveo sam dvadeset minuta klečeći, čekajući nju da kaže ‘da’, jer je bila u šoku. Strahovao sam da ne pomisli da je prerano za brak, srećom nije se dogodio takav scenarij. Od prvog trenutka nije bilo sumnje da smo stvoreni jedno za drugo i da smo pravi tim. Od tog trenutka naša sreća ne prestaje,  rekao je GeorgeClooney.

 

Lijepa Libanonka i njezin odabranik vjenčali su se na privatnoj ceremoniji u septembru 2014. godine u Veneciji.

 

(Azra/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI