RAZORNI UDAR VJETRA PRIBLIŽAVA SE FLORIDI

Čuveni golman i Sarajlija Slobodan Janjuš u iščekivanju smrtonosnog uragana Irma: Spremamo se za najgore...

Hronika 08.09.17, 10:53h

Čuveni golman i Sarajlija Slobodan Janjuš u iščekivanju smrtonosnog uragana Irma: Spremamo se za najgore...
Popularni Čobo više od dvije decenije živi na Floridi sa suprugom Suzan. U ponedjeljak su trebali doći na odmor u Sarajevo, ali ih je smrtonosni uragan, koji bi sutra trebao doći do obala Floride, poremetio planove

 

 


Građani Majamija  pripremaju se na najgore. Uragan Irma koji dolazi prema Floridi, za koji se u petak pripremaju građani Sjedinjenih Američkih Država, do sada je odnio 14 života na Barbudima, Svetom Martinu i Djevičanskim otocima.  

 


Filip Levin (Phillipe Levine), gradonačelnik Majamija, izjavio je za CNN da je uragan Irma "nuklearni uragan" te kako bi svi stanovnici i posjetioci tog područja trebali otići.


Blaga panika


Među stanovnicima Majamija je i nekadašnji čuveni golman Sarajeva, Željezničara, Radničkog iz Pirota, Sutjeske, Vojvodine, Olimpije i zagrebačkog Dinama Slobodan Janjuš (64), koji je ekskluzivno za Avaz govorio o blagoj panici koja je zahvatila građane ovog grada i okolnih mjesta na Floridi. P


Popularni Čobo više od dvije decenije živi na Floridi sa suprugom Suzan. U ponedjeljak su trebali doći na odmor u Sarajevo, ali ih je smrtonosni uragan, koji bi sutra trebao doći do obala Floride, poremetio planove.


- Svaki trenutak sam uz televizor, pratim izvještaje i vijesti i iskreno, ovo bi trebao biti najjači uragan koji dolazi na Floridu. Velika je panika na cijeloj Floridi, jer se još ne zna gdje će skrenuti i gdje bi trebao biti najjači udar. Zato je došlo do masovnog iseljavanja ljudi. Moje komšije su već napustili domove – kaže Janjuš u ekskluzivnom razgovoru za Avaz.ba.


Nastavak teksta čitajte OVDJE.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI