MRAČNA BUDUĆNOST PRED KAMERAMA

Željko Mitrović nakon šokantnih činjenica o rijalitiju 'Zadruga': U čemu je problem ako unosim bebu u rijaliti?!

Mediji 06.09.17, 12:21h

Željko Mitrović nakon šokantnih činjenica o rijalitiju 'Zadruga': U čemu je problem ako unosim bebu u rijaliti?!
- Što se tiče bebe, koju lično unosim u ovaj rijaliti, moram da primijetim da se bebe rađaju i rastu u realnom svijetu, a rijaliti po svojoj suštini nije ništa drugo do ekranizacija stvarnog života, poručuje Mitrović

 

 

Nakon informacije koja je šokirala čak i one najvjernije gledaoce rijaliti programa na ovim prostorima, autor najnovijeg rijalitija na Pink televiziji "Zadruga", i njen vlasnik Željko Mitrović, u intervjuu za Alo! pojasnio je pojedine detalje... Naime, osim činjenice da će se pred kamerama rijaliti televizije prvi put pojaviti jedna beba, gledaoce je zatekla i informcija pa da će tu biti i jedna trudnica, što je mnoge asociralo na film „Trumanov šou“, ali i neku mračniju anticipaciju budućnosti.


Uslijedile su i brojne negativne reakcije javnosti u Srbiji i regionu, no Mitrović u svemu tome ne vidi ništa problematično i kaže:


- Godine 1998. nastao je “Trumanov šou”, a tačno 12 meseci kasnije Džon Demol je naglavačke izokrenuo cijelu TV planetu svojim “Velikim bratom”. Duboko sam ubijeđen da je “Truman” Demolu bio glavna inspiracija, bez obzira na to što je Demol kao referencu pominjao Orvelovu “1984”. Duboko vjerujem da se u pomenutom filmu može naći mnogo više kolora za inspiraciju nego što ih je brzinski spoznao čuveni Demol! Što se tiče bebe, koju lično unosim u ovaj rijaliti, moram da primijetim da se bebe rađaju i rastu u realnom svijetu, a rijaliti po svojoj suštini nije ništa drugo do ekranizacija stvarnog života, pa tako mogu da učestvuju i žene u drugom stanju, mada mrzim taj termin, jer sam otac četvoro djece i uvijek sam kod žene to stanje smatrao prvim, a ne drugim stanjem.


Iako na svojoj televiziji stalno producira rijaliti programe, Mitrović tvrdi da ih uopšte ne gleda, te je i to jedan od razloga što pravi "Zadrugu" - nešto što će i sam moći da gleda.


Ogovarajući na pitanje po čemu će se "Zadruga" razlikovati od prethodnih rijalitija, Mitrović navodi:


- Po sadržaju, produkciji i ambijentu u kojem će se realizovati! Dakle, po svemu što smo do sada gledali. Ali, ako bih morao da u jednoj rečenici definišem glavne linije različitosti, onda bih svakako rekao da je ovo prvi rijaliti sa ekranizacijom stvarnog života i demistifikacijom produkcije.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI