KONCERTI I OVE JESENI BRUJE NA KASTELU

Muzičke dive ove jeseni stižu na Kastel

Zabava 05.09.17, 17:39h

Muzičke dive ove jeseni stižu na Kastel
Popularna hrvatska pjevačica Nina Badrić održaće solistički koncert na tvrđavi Kastel u Banjaluci 30. septembra s početkom u 20:30.

Popularna hrvatska pjevačica Nina Badrić održaće solistički koncert na tvrđavi Kastel u Banjaluci 30. septembra s početkom u 20:30.


Informacija da će Badrićeva nakon pet godina ponovo gostovati u Banjaluci obradovala je njene mnogobrojne fanove, a prema riječima producenta koncerta Tomislava Kašljevića, Badrićeva se raduje nastupu na Kastelu, za koji se posebno sprema.


“To će biti njen posljednji koncert ove sezone i iz tog razloga ona je veoma uzbuđena što će to nakon duže pauze nastupanja u Banjaluci biti na toj predivnoj tvrđavi”, kazao je Kašljević.


Na regionalnim radio-stanicama trenutno se promoviše pjesma “Vrati me”, ali je Badrićeva najavila novi singl koji bi premijerno mogao biti predstavljen banjalučkoj publici.


“Uz aktuelne hitove “Vrati me”, “Ljubav za tebe”, “Dani i godine” i “Vjetrenjače”, te starije pjesme kao što su “Čarobno jutro”, “Takvi kao ti”, “Da se opet tebi vratim”, “Dodiri od stakla”, publika na Kastelu će moći istinski uživati uz jedan od najboljih ženskih vokala u regionu”, naveo je on.


Karte se po cijeni od 20 KM mogu kupiti na platou ispred robne kuće “Boska” ili na www.kupikartu.ba.


Prije nastupa Nine Badrić, Banjalukom i tvrđavom Kastel će odjekivati glas još jedne regionalne dive, a riječ je o Kaliopi, koja će na ovim srednjovjekovnim zidinama nastupiti 9. septembra. Makedonska zvijezda, koja važi za jedan od najboljih i najupečatljivijih umjetnika i vokala u regiji, ne krije posebne uspomene i emocije koje gaji prema banjalučkoj publici.


“Kada sam u februaru, na moja dva zadnja koncerta, u prelijepom gradu na Vrbasu obećala koncert na Kastelu, niko nije znao da me na tu ideju i želju navela i “zavela” upravo publika. Toliko je bila sjajna. Još čujem njeno savršeno pjevanje kojim je očarala mene i moj bend. Srećna sam što oko sebe imam tim ljudi koji moje želje pretvara u stvarnost. Kastel je muzički hram, budite tamo 9. septembra, donosim vam kofer pun ljubavi”, izjavila je Kaliopi.


Ulaznice za koncert po cijeni od 20 KM mogu se kupiti u Kulturnom centru Banski dvor, na platou ispred robne kuće “Boska” ili na www.kupikartu.ba.

 

(BANJALUKA/BLIN MAGAZIN/ljk)

 

BLIN
KOMENTARI