foto/ trač kutak

'Opet najljepša' u novoj akciji: Evo kako je Hana Hadžiavdagić čestitala mužu 34. rođendan

Showbizz 05.09.17, 13:24h

'Opet najljepša' u novoj akciji: Evo kako je Hana Hadžiavdagić čestitala mužu 34. rođendan
Evo kako je to Hana, koja samu sebe na društvenim mrežama najčešće etiketira s 'Opet naljepša' uradila

 

Bh. voditeljica i influenserka Hana Hadžiavdagić ne propušta priliku da detalje iz svog privatnog života podijeli na Instagramu s brojnim fanovima. 

 

Tako je i bilo i sinoć kada je u svom, sad već 'prepoznatljivom' stilu, svom suprugu Tariku Tabakoviću čestitala 34. rođendan.

 

Evo kako je to Hana, koja samu sebe na društvenim mrežama najčešće etiketira s 'Opet naljepša' uradila.

 

hana-hadziavdagic

 

"Još jednom otkucala je ponoć označivši najljepši dan mog života, dan kada je na svijet došao dječak koji će u dvadesetima okrenuti naopačke život "OpetNajljepše" , koji će joj pomjeriti tlo pod nogama, koji će samo jednim dodirom i nevinim ukradenim poljupcem u zagrebačkom parku staviti najnježniji pečat dviju duša. Taj poljubac spetljao je naše niti toliko jako, na toliko malih sitnih čvorova da ne postoji ništa što ih može razvezati, presjeći, zamijeniti..."MužuPužu" , moja podrško, moja mirna luko želim ti sretan, najsretniji 34 rođendan. Da mi i dalje budeš frajer, da i dalje budeš kavalir, da budeš romantičan i poseban jer sve ono što ti jesi pronalazi se samo u bajkama, a ja svoju bajku živim", napisala je Hana u svojoj rođendanskoj poruci.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

 

BLIN
KOMENTARI