Sreća u porodici slavne teniserke

Rodila kćerkicu: Serena Williams postala majka

Sport 02.09.17, 09:17h

Rodila kćerkicu: Serena Williams postala majka
Njen zaručnik Alexis Ohanian, osnivač Reddita, uoči njenog poroda rekao je da će šesterostruka osvajačica US Opena biti fantastična majka

 

Serena Williams rodila je kćerku, izvijestili su američki mediji.

 

Malena se rodila u petak u Medicinskom centru St. Mary's u Palm Beachu, a Serena je u trudovima bila od srijede, piše britanski Telegraph. Tenisačici i njenom zaručniku Alexisu Ohanianu to je prvo dijete.

 

"Teniska zvijezda Serena Williams rodila je djevojčicu tešku 3100 grama. Mama i beba su dobro", napisala je na Twitteru Chris Shepherd, producentica vijesti postaje WPBF-25.

 

Njen zaručnik Alexis Ohanian, osnivač Reddita, uoči njenog poroda rekao je da će šesterostruka osvajačica US Opena biti fantastična majka.

 

"Ona je odlična u jako puno stvari, a uskoro će biti odlična i kao majka", rekao je u intervjuu na američkoj televiziji.

 

Najbolja tenisačica svijeta izjavila je da se nada da će se pojaviti na Australian Openu u siječnju sljedeće godine. Prošlog januara, u četvrtoj sedmici trudnoće, pobijedila je sestru Venus na tom turniru. Mjesec dana prije toga zaručila se s Ohanianom.

 

"Veselim se što ću postati majka i što ću se vratiti na terene. Uvijek razmišljam o onom što slijedi, sljedećoj pobjedi, sljedećem turniru...", rekla je za Telegraph ranije. 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI