Knjiga 'Imagining Diana' otkriva

Šta bi se dogodilo da je princeza preživjela? Evo kako bi izgledao život Lady Di danas

Nedjeljni magazin 31.08.17, 16:54h

Šta bi se dogodilo da je princeza preživjela? Evo kako bi izgledao život Lady Di danas
Clehane objašnjava kako bi Diana reagirala na Kate Middleton, svoju snahu

 

Poznata autorica Diane Clehane u svojoj novoj knjizi nazvanoj "Imagining Diana" nudi uvid u to što bi se događalo da je princeza Diana preživjela tragičnu nesreću u Parizu 1997. godine. Prema procjeni slavne autorice, Diana bi preseljela u Ameriku gdje bi tražila novi početak u životu, pomirila bi se sa svojom velikom ljubavi - hirurgom Hasnatom Khanom i prigrlila bi Kate Middleton.

 

Clehane je na ideju o knjizi i slaganju kockica života preminule princeze došla nakon što je prije dvije godine ručala sa Charlesom Specnerom, bratom princeze Diane. "Shvatila sam da znamo skoro sve o Diani, no ono što se ne zna jest kako bi živjela, što bi se događalo da je preživjela", rekla je Clehane. Knjiga stoga nudi alternativnu budućnost koja se nikad nije dogodila, piše Daily Mail. Prema knjizi, Diana bi se probudila iz kome i krivila sebe za smrt Dodija Fayeda. Potom bi pokušala živjeti što jednostavnije i pomiriti se s ljubavlju svog života, pakistanskim hirurgom.

 

Nakon što je sinovima objasnila svoj odnos s Dodijem, ali i pomogla im da shvate zašto se rastala od njihovog oca, Clehane objašnjava kako bi Diana reagirala na Kate Middleton, svoju snahu. Iako bi u početku čak osjećala i malu ljubomoru prema mladoj i lijepoj Kate, Diana bi vojvotkinju uzela pod svoju zaštitu. Potom bi donijela odluku o selidbi u Ameriku, gdje bi je za brak molio bogati i stariji američki bogataš. "Nadam se da su njeni prijatelji i njena obitelj pročitali knjigu i da im se svidio njen život prikazan u knjizi, putovanje koje bi se dogodilo da je preživjela", zaključila je autorica knjige "Imagining Diana".

 

(Dnevnik.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI