FOTO/ I njega su godine stigle

Nekad najpoželjniji muškarac, a danas... Richard Gere u nimalo seksi izdanju na plaži

Mediji 31.08.17, 15:37h

Nekad najpoželjniji muškarac, a danas... Richard Gere u nimalo seksi izdanju na plaži
Iako su godine učinile svoje pa se Gere puno promijenio, njega to ne brine već mu je bitno kako se osjeća. Kaže da mu vjerovanje u budizam i unutarnja smirenost pomažu da se osjeća dobro i u punoj snazi


Richard Gere proslavio se osamdesetih godina ulogama u filmovima 'Američki žigolo' i 'Oficir i džentlmen'. No tu nije stao. Uslijedile su hitovi poput 'Zgodne žene', 'Odbjegle nevjeste', 'Nevjerne' i 'Chicaga'. A nakon što su se projekti počeli nizati jedan za drugim, Gere je postao jedan od najpoželjnijih holivudskih glumaca.


Nekoliko puta proglašavan je najseksi muškarcem na svijetu, a danas je brižan otac sina Homera Jamesa i pobornik budizma, piše 100posto.hr.


Richard danas slavi 68. rođendan. A iako su godine učinile svoje pa se Gere puno promijenio, njega to ne brine već mu je bitno kako se osjeća. Kaže da mu vjerovanje u budizam i unutarnja smirenost pomažu da se osjeća dobro i u punoj snazi, a u tome sigurno veliku ulogu ima i njegova veza s 34 godine mlađom djevojkom Alejandrom Silvom.

 

richard-gere


O estetskim zahvatima, što je normalno u Hollywoodu, glumac ne razmišlja.


Iako je njegov život izložen javnosti, postoje neke stvari koje o njemu možda niste znali, piše Woman's Own.


1. U srednjoj školi bio je izvrstan gimnastičar zbog čega je dobio stipendiju na Sveučilištu Massachusetts.


2. Prije nego što se zaputio u Nepal 1978. godine, budizam je proučavao šest godina. Nakon što je posjetio Indiju, postao je tibetanski budist.


3. Bogatstvo koje je stekao koristi i u humanitarne svrhe. Tijekom osamdesetih posjetio je Honduras, Nikaragvu i Salvador te se družio s izbjeglicama.


4. Toekom snimanja filma 'Zgodna žena' puno je improvizirao. Primjerice, dok je kolegici Juliji Roberts pokazivao ogrlicu u kutiji za nakit, u šali ju je i zatvorio. Julijina reakcija bila je toliko fantastična da su je odlučili ostaviti.


5. Također, glumac u filmu snima klavir, a ono što je izveo sam je i komponovao.


6. I u filmu 'Odbjegla nevjesta' pokazao je da ima smisla za muziku. Tada je svirao gitaru, a muzika je također njegovo djelo.


7. Glumi, svira, a odličan je i u karateu, dok je za film 'Chicago' naučio plesati i step.


8. Što se tiče spomenutog filma, uloga Billyja Flynna prvotno je ponuđena Johnu Travolti.


9. Dok su snimali film 'Oficir i džentleman', Debra Winger i Richard Gere nisu se najbolje slagali. Zapravo, nisu se podnosili toliko da su izbjegavali jedno drugo dok nisu snimali.


Inače, glumac je u braku bio dva puta, sa Cindy Crawford i Carey Lowell. S Carey je dobio i sina Homera Jason.


Sadašnju djevojku Alejandru je upoznao u junu 2015. godine i od tada ne skriva koliko su zaljubljeni. Iako on živi u New Yorku, a ona u Parizu, daljina im ne smeta jer, kako kažu, uz tehnologiju koja danas postoji, veze na daljinu su postale puno lakše.


A što se tiče trenutnog statusa karijere, u holivudskim filmovima zadnjih godina nije imao veću ulogu, no radi na manjim, neovisnim filmovima. To ga uopće ne brine jer, kako kaže, dosad se naradio pa sad može uživati u plodovima svoga rada.

 

(100posto.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI