zvjezdana predviđanja

Veliki ljubavni horoskop za septembar: Ko će se fatalno zaljubiti, a kome će tračevi pokvariti sve?

Zabava 29.08.17, 14:44h

Veliki ljubavni horoskop za septembar: Ko će se fatalno zaljubiti, a kome će tračevi pokvariti sve?
Bikovi će početkom i sredinom mjeseca biti često zamišljeni i tužni jer osoba sa kojom su ili nije kraj njih ili ne ispunjava njihova očekivanja

 

Ko će se zaljubiti, a ko će zbog trača imati probleme u vezi? Pogledajte septembarski ljubavni horoskop.

 

OVAN

Septembar donosi potrebu da se ozvaniče veze i da se neozbiljno pretvori u ozbiljno. Nekako ste i sami svjesni da sami protiv sudbine ne možete, ali ste se umorili od dosadašnjih dešavanja na ljubavnom planu i želite da znate na čemu ste. Slobodni će morati da se prepuste sudbini dok oni koji su u vezi ili braku mogu očekivati da im se neke davnašnje želje ostvare. Muški pripadnici ovog znaka mogli bi naići na osobu koja će značajno promijeniti njihovo razmišljanje dok ženama predstoji susret sa osobom koja će se duže zadržati u njihovom životu.

 

BIK

Bikovi će početkom i sredinom mjeseca biti često zamišljeni i tužni jer osoba sa kojom su ili nije kraj njih ili ne ispunjava njihova očekivanja. Flertovaće, a potom će se povlačiti u sebe. Živite u iščekivanju osobe koja vas može ispuniti u potpunosti. Krajem ovog mjeseca može se pojaviti takva osoba a i vaše raspoloženje će se značajno popraviti. Imaćete potpunu podršku ženskih osoba, a moguće je da ćete i preko njih upoznati nekoga. Muški Bikovi će naročito ovog mjeseca biti aktivni i upuštaće se u više veza istovremeno, ali neće biti okriveni.

 

BLIZANCI

Imaćete problema sa partnerom zbog nečijeg trača i trudićete se da to isterate do kraja. Verovatno ste nenamerno prešli neku granicu lijepog ponašanja i vaš je partner uvrijeđen. U ovom mjesecu će biti mnogo susreta, a za neke od vas i početak neke lijepe veze sa osobom sa kojom poslovno sarađujete. Od vas će se tražiti da se uozbiljite jer mnogi misle da ste neozbiljni. Postoji mogućnost da donesete neke značajne odluke vezane za vašeg partnera i da mu postavite neki uslov koji će biti prihvaćen. Oni koji nisu u vezi, flertovaće čitavog mjeseca, a zbog tih flertova može nastati problem jer vas mogu pogrešno shvatiti.

 

RAK

Bićete previše emotivni i nećete znati da se izborite s emocijama. Zato su mogući sukobi s partnerom, ali ćete ipak u nekim trenucima više biti fokusirani na posao nego na ljubav. Dok se ne pomirite sa samim sobom ne bi trebalo da donosite važne odluke ili pravite velike korake na ljubavnom planu. Trebalo bi da budete načisto sa samim sobom šta osjećate i šta želite od svog ljubavnog života.

 

LAV

Uopšteno, neće se puno toga promijeniti u septembru. Ovo je i dalje strastven period, ali pun napetosti. Ipak, napetost će se smanjivati kada se Mars počne udaljavati od Saturna. Venera, planeta ljubavi je u položaju u kojem olakšava komunikaciju. Tokom septembra sreća u ljubavi dolazi kroz riječi (pisana riječ ili izgovorena) i mogli bi je naći u riječima nekoga ko je udaljen ili u naručju voljene osobe s kojom dijelite iste intelektualna ili duhovna interesovanja.

 

DJEVICA

Ovog mjeseca, naročito od samog početka, moraćete da budete više prisutni za svog partnera. Ovo važi i za one koji se već neko vrijeme "natežu sa nekim". Vrlo je vjerovatno da ste oboje puni nekih pitanja koja su se taložila vremenom, ali niste mogli da nađete pravi trenutak da o tome govorite. Sada jeste. Uhvatite se u koštac sa svime. Istina je uvijek bolja od neznanja. Situacija je u potpunosti u vašim rukama i prestanite da se bojite radikalnih promjena! Ponašajte se kao prava djevica.

 

VAGA

Početkom mjeseca mogla bi se pojaviti neka osoba koja nije sa vaših prostora a koja je dio vaše prošlosti i pokušati da ponovo uspostavi kontakt sa vama. Mislim da ćete prekinuti taj odnos i da se nećete baš obradovati. Nekima od vas je voljena osoba negde daleko i ne može da se javi. Ne brinite krajem mjeseca će se javiti. Stalno ste u nekom strahu da ćete izgubiti kontakt sa nekim i pokušavate da provocirate njeno javljanje. Vama smeta kada nemate kontrolu nad situacijom, a sada ste upravo u ovakvoj situaciji. Krajem mjeseca će se vaš emotivni život pokrenuti na bolje, a dotle se strpite i ne pokušavajte ništa na silu.

 

ŠKORPIJA

Niste sa osobom koju volite i stalno očekujete da se pojavi. Čini vam se da ste osuđeni na čekanje i tugujete zbog toga. Usamljeni ste čak i ako imate nekoga kraj sebe. Krajem perioda će u vaš život ući neka osoba koja je od vas starija i koja može dosta da vam pomogne. Dešavaće vam se krupne promjene u vašem životu, a vi se nećete radovati jer niste svjesni šta želite. Vi biste sve da mijenjate a da ipak sve ostane isto, a to nije moguće. Konflikt koji imate u sebi ova osoba može riješiti. Shvatićete da vaš život nije pod vašom kontrolom i hrabro suočiti sa problemom. Mnogi od vas žele osobu koja će ih razumjeti a kada takvu osobu nađu, pretvaraju je u prijatelja. Krajem perioda će se ovakav stav promijeniti. Mogućnost ulaska u brak.

 

STRIJELAC

Imate posesivnog partnera koji vam oduzima osjećaj slobode. U narednom periodu neke osobe će vam se mješati u vezu i to će biti osnovni razlog njegove ljubomore. Vaš odnos je već duže vrijeme na klimavm nogama, ali vi ne želite da to drugi znaju. U narednom periodu možete biti žrtva nečije spletke pa se pripazite. Oni koji su zaljubljeni u zauzetu osobu treba da izbjegavaju susrete u narednom mjesecu jer se može dogoditi da neko prati šta se tu dešava. Bićete prinuđeni da od partnera sakrijete neke činjenice da bi vaša veza opstala. Svjesni se da to ne vodi ničemu ali moraćete tako.

 

JARAC

Na nekom kraćem putu ćete upoznati osobu koja je mlađa od vas i koja će vam vratiti samopuzdanje i popraviti raspoloženje. Zbog iskustva koje ste imali u prošlosti postali ste drugačija osoba, nepristupačna i u kontaktu sa drugima stvarate lažnu sliku o sebi da ne biste ponovo bili povrijeđeni. Ako sumnjate u vjernost i naklonost neke prijateljice vjerujte da ste u pravu, ali ne tražite osvetu jer će se sama sebi osvetiti. Krajem mjeseca vas očekuju lijepa dešavanja, mnogo susreta a i jedna će vas muška osoba iznenaditi svojim postupkom. Ovo se odnosi na žene i na muškarce. Ako budete željeli neku avanturu imaćete je. Osobe koje su u braku takođe očekuje lijep period.

 

VODOLIJA

Okrenuli ste leđa prošlosti i osobama koje ste po vašem mišljenju prije dugo čekali da odluče da vam konačno daju pravo mjesto u svom životu i nastavljate dalje. U vaš je život upravo ulazi osoba koja će biti veoma značajna za vas i koja će zaslužiti svu vašu pažnju. Koliko će tu biti i ljubavi pokazaće vrijeme, ali vi ste oduševljeni njenom intiligencijom. Ovo je jedna prilično obrazovana osoba, uticajna i može vam mnogo pružiti. Vi ste ovog puta odlučili da idete do kraja i da toj osobi jasno date do znanja šta želite i koliko da vam pruži. Moguće je da je ova osoba i ranije imala mjesto u vašem životu, ali vi niste u njenom pa ćete zahtijevati da se vaš odnos definiše.

 

RIBE

Moguće je da imate tajnog obožavaoca koji je neko od vaših prijatelja i ko nosi neku vrstu uniforme. Pogledajte oko sebe i malo obratite pažnju na one koji stalno nešto pokušavaju da vam kažu, a vi to ne primjećujete. Vrlo ste odani u sadašnjoj vezi i trudite se da pružite sve što se od vas očekuje, a onda idete kod nekoga ko vam je blizak i žalite se na svog partnera. Ne morate toliko da se trudite da biste dobili ono što želite, dovoljno je da samo kažete. Ne sumnjajte u svog partnera jer on želi da vi budete zadovoljni. U septembru se može dogoditi da se osjetite povrijeđeni od strane neke bliske osobe koja vas može ne namerno uvrijediti. Oni koji su u ovom periodu prekinuli vezu naići će na podršku svojih prijatelja i familije. Oni koji nisu u vezi u septembru u njihov život ulazi osoba na koju se mogu osloniti iako na prvi pogled ne izgleda tako.

 

(Zena.blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI