prepoznajete li već obistinjene stvari?

Proročanstva koja lede krv u žilama: Zbog ubistva na Balkanu počet će treći svjetski rat, počinit će ga dvojica...

Nedjeljni magazin 29.08.17, 10:38h

Proročanstva koja lede krv u žilama: Zbog ubistva na Balkanu počet će treći svjetski rat, počinit će ga dvojica...
Postoji na hiljade manje poznatih predviđanja za koja niste do sada čuli. Među tim manje poznatim su i ova četiri za koja bi zaista trebalo da znate, naročito zbog predviđanja opasnosti i moguće katastrofe u budućnosti

 

Nostradamus, Tarabići, Baba Vanga... To su autori najpoznatijih proročanstava koja su dobila svoju komercijalnu namjenu.

 

Postoji na hiljade manje poznatih predviđanja za koja niste do sada čuli. Među tim manje poznatim su i ova četiri za koja bi zaista trebalo da znate, naročito zbog predviđanja opasnosti i moguće katastrofe u budućnosti.

 

Proročanstvo Hildegard iz Bingena

 

Rođena je 1098. godine i svoj život je posvetila Bogu. Abes Hildegard je bila opatica u benediktanskom manastiru. Komponovala je, pisala, bavila se filozofijom i teološkim raspravama. Imala je vizije o budućnosti koje su počele još dok je bila dijete. Hildegard je obznanila svoje životno djelo po imenu "Skrivias" u kojem se nalaze njenih 26 proročanstava i vizija. U suštini, tamo piše da nam se ne piše dobro.

 

Pored svega što znate, veliko carstvo koje se nalazi preko okeana i ima puno naroda i plemena, nastradaće kada se pojavi kometa. Vjerovatno je to Amerika. Takođe, mnoge zemlje će pogoditi zemljotresi, oluje i poplave. Kolonije će preoteti "tigar i zmaj", kako se danas nazivaju dalekoistočne zemlje. Mnogi drugi narodi će gladovati. Mir u Evropi će se vratiti tek kada Francuska ponovo postane kraljevina.
 

Ostatak čitajte OVDJE

 

(Nezavisne, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/rm)

BLIN
KOMENTARI