Umrla od posljedica predoziranja

Prije smrti, bivša Jima Carreyja sve rekla psihologu: 'Tvrdio je da ima kvržice zbog brijanja'

Showbizz 26.08.17, 09:27h

Prije smrti, bivša Jima Carreyja sve rekla psihologu: 'Tvrdio je da ima kvržice zbog brijanja'
Njena majka Brigid Sweetman podnijela je tužbu protiv slavnog glumca kojeg krivi za samoubistvo svoje kćerke u septembru 2015. godine

 

Cathriona White, bivša djevojka Jima Carreyja koja je preminula od posljedica predoziranja, svom je psihologu otkrila da joj je Carrey lagao da je zaražen spolnom bolešću, a britanski tabloid Daily Mail došao je u posjed bilježaka koje je terapeut vodio tokom sesija s njom.

 

Bilješke su vođene od oktobra 2012. godine do jula 2013. godine i otkrivaju da su se White i Carrey viđali pola godine, nakon čega je on prekinuo s njom. Ostavio ju je odmah nakon što je otišla na testiranje za spolne bolesti, ali prije nego što je dobila rezultate - zarazio ju je s tri različite spolne bolesti.

 

Ubrzo je dobila pozitivne rezultate i otkrila terapeutu da ju je slavni glumac zarazio. Ispričala je i da ga je pitala o izraslinama na njegovim genitalijama, no da joj je on rekao da je riječ samo o porezotinama od brijanja.

 

White je nakon njihovog prekida postala depresivna i borila se s anksioznošću. Terapeutu je tokom njihove veze govorila i o sceni kada je Carrey razbio računar o zid i vikao na nju, a otkrila mu je i da bi je slao kući kada on to želi, da joj se ne bi javljao po nekoliko dana te da bi je zvao samo kada bi se on želio vidjeti s njom.

 

Terapeut je tada zapisao da Cathriona ima veoma malo samopouzdanja i da je na nju veoma lako utjecati, zaključio je i da se veoma boji Carreyja, ali da mu u isto vrijeme želi pomoći.

 

Početkom 2013. godine, Cathriona je svom terapeutu poslala poruku u kojoj mu je priznala da se pokušala ubiti uzevši bočicu tableta koju joj je dao Carrey, samo dva dana nakon što su prekinuli. U proljeće 2013. godine terapeutu je ispričala da ju je glumac verbalno zlostavljao, nazivao je "beskorisnom kujom" i drugim pogrdnim nazivima. Priznala je i da ima osjećaj kao da ju je samo iskorištavao za seks.

 

Njena majka Brigid Sweetman podnijela je tužbu protiv slavnog glumca kojeg krivi za samoubistvo svoje kćerke u septembru 2015. godine.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI