U ilidžanskom naselju Otes

Svečano otvoren Šoping centar 'Sarajevo Waves': Restorani, igraonice, frizerski salon, supermarket, salon namještaja...

Biznis Klub 21.08.17, 20:41h

Svečano otvoren Šoping centar 'Sarajevo Waves': Restorani, igraonice, frizerski salon, supermarket, salon namještaja...
Generalni direktor kompanije Compact Invest d.o.o koja gradi kompleks "Sarajevo Waves" Sultan Alkhannah izjavio je da ta kompanija u svim svojim projektima nastoji pružiti nešto posebno, a pogotovo kad je u pitanju "Sarajevo Waves"

 

Šoping centar "Sarajevo Waves" svečano je danas otvoren u ilidžanskom naselju Otes.

 

Na otvaranju je istaknuto da je cilj novog šoping centra stvoriti sve potrebne uvjete za kvalitetan i moderan način življenja unutar kompleksa "Sarajevo Waves".

 

Sadržaji šoping centra uključuju restorane, igraonice, frizerski salon, salon namještaja, te supermarket.

 

Generalni direktor kompanije Compact Invest d.o.o koja gradi kompleks "Sarajevo Waves" Sultan Alkhannah izjavio je da ta kompanija u svim svojim projektima nastoji pružiti nešto posebno, a pogotovo kad je u pitanju "Sarajevo Waves".

 

Zahvalio je na saradnji Općini Ilidža, njenom načelniku i svim uposlenicima, svim ostalim institucijama koje su pomogle izgradnju centra, te građevinskom preduzeću Butmir koje je bilo izvođač radova.

 

Otvaranju je prisustvovao i načelnik Općine Ilidža Senaid Memić koji je rekao da ovakve projekte treba prihvatiti sa svim njihovim manama, kako bi oni bili dobar temelj za nova radna mjesta.

 

U prizemlju šoping centra, na više od 500 m² površine, nalazi se prodajni objekt Amko komerca.

 

(FENA/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI