Beogradski 'Kurir' otkriva pikanterije iz života premijerke Srbije

Ana Brnabić u dugogodišnjoj vezi s prelijepom doktoricom: Dačić je pokušao šarmirati, pa 'ispalio' nezgodnu šalu...

Lifestyle 21.08.17, 15:13h

Ana Brnabić u dugogodišnjoj vezi s prelijepom doktoricom: Dačić je pokušao šarmirati, pa 'ispalio' nezgodnu šalu...
Predsjednica Vlade se nedavno vratila sa godišnjeg odmora, koji je iskoristila da sa partnerkom skokne do Hrvatske, odnosno do ostrva Krka, gdje Brnabić ima porodičnu kuću

 

Premijerka Ana Brnabić u emotivnoj je vezi sa doktorkicom iz Beograda, koja važi za istinsku ljepoticu, otkriva Kurir! Otkad je postala predsjednica Vlade, Brnabić je prorijedila pojavljivanje u javnosti sa svojom dugogodišnjom partnerkom, iako njihova veza, kako kaže izvor Kurira blizak paru, nikada nije bila tajna za Anine najbliže rođake i prijatelje.

 

- Anina djevojka je atraktivna doktorica u jednoj od beogradskih medicinskih ustanova. Obje su posvećene karijeri i jedna drugoj, što je vjerovatno prvi uslov za stabilnu vezu kakvu su njih dvije izgradile tokom godina. U posljednje vrijeme znatno rjeđe izlaze zajedno u javnost, i to prije svega zbog dužnosti koju je Ana preuzela - priča izvor.

 

Ljetovale u Hrvatskoj

 

Predsjednica Vlade se nedavno vratila sa godišnjeg odmora, koji je iskoristila da sa partnerkom skokne do Hrvatske, odnosno do ostrva Krka, gdje Brnabić ima porodičnu kuću. Među onima koji su imali priliku da upoznaju lijepu djevojku nove šefice Vlade bili su i ministri.

 

Kako je Kurir već pisao, prvi potpredsjednik Vlade Ivica Dačić posebno je bio očaran djevojkom premijerke koja mu je predstavljena na ekskluzivnoj večeri u zgradi „Geozavoda“, koju je za ministre i njihove partnere organizovao Aleksandar Vučić još dok je bio na čelu Vlade.

 

- Dačić je i tada pokazao da ne može da ostane ravnodušan pred atraktivnim ženama. Iako je zgodnu doktorku upoznao kao djevojku koleginice Brnabić, Dačić je pred njom bupnuo: „Šteta da tako dobra riba ne voli muškarce.“ Ispala je nezgodna šala, ali Ana mu nije zamjerila, kao ni ostali. Ostalo je na tome da je Dačić napravio štos, što ga je ohrabrilo da ne odustane, pa je i dalje pokušavao da je šarmira - otkrio je za Kurir jedan od učesnika na ovoj gala večeri.

 

Ministri oduševljeni

 

Ovaj događaj okupio je ministarke i ministre i njihove pratioce i pratilje, ali je, prema svjedočenju Kurirovog sagovornika, ubjedljivo najviše komplimenata pobrala upravo djevojka tadašnje ministarke za državnu upravu i lokalnu samoupravu Ane Brnabić.

 

- Još kad im je predstavljena kao uspješan ljekar, bili su oduševljeni - priča izvor Kurira.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI