Božo Vrećo otvorio dušu

Momak me varao, ali slomljeno srce mi je inspiracija. Iz njegovih djela samo je jedno očito...

Zabava 19.08.17, 17:30h

Momak me varao, ali slomljeno srce mi je inspiracija. Iz njegovih djela samo je jedno očito...
Od prekida do danas, u ovo malo vremena, napisao sam dva prekrasna teksta i dvije melodije, iza mene su dva rasprodana koncerta, evo uskoro će i ovaj treći u Varaždinu, kaže Vrećo

Božo Vrećo je za 24sata.hr, uoči koncerta u Varaždinu, progovorio o nedavnom bolnom prekidu sa svojim dečkom, s kojim je planirao skori zajednički život pa na koncu saznao da ga vara.

 

- Za sve što mi se dešava, samo Bog zna razlog i vjerovatno je ono loše što mi se desi, samo spas od nečeg goreg. Ne mogu živjeti s prevarama i lažima, možda je Božja providnost imala prste u mom saznanju. Više ne patim jer moje patnje on nije vrijedan, a iz njegovih je djela očito da nije bio onaj pravi – hrabro govori Božo te dodaje da mu je slomljeno srce bilo više inspiracija nego kočnica u njegovom kreativnom stvaranju.

 

- Od prekida do danas, u ovo malo vremena, napisao sam dva prekrasna teksta i dvije melodije, iza mene su dva rasprodana koncerta, evo uskoro će i ovaj treći u Varaždinu. Vrlo mi je stalo do moje karijere i niko ne može stati na put tome, Bog najbolje upravlja mojim životom i na tome sam neopisivo zahvalan – tumači ovaj bh. pjevač.

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI