VIDEO/ NOĆAS NA PUTU IZ MOSTARA

Izgubili kontrolu nad vozilom: Trojica mladića iz Konjica sletjela BMW-om sa mosta u Jablanici

Hronika 19.08.17, 11:22h

Izgubili kontrolu nad vozilom: Trojica mladića iz Konjica sletjela BMW-om sa mosta u Jablanici
Kako navodi jedan od očevidaca koji je učestvovao u izvlačenju mladića iz automobila, prvo se začula škripa guma i jak udar



 

Trojica mladića iz Konjica sletjeli su sinoć oko 1 sat i 45 minuta sa mosta na izlazu iz Jablanice prema Sarajevu.

 

Prema nezvaničnim informacijama, mladići su se kretali iz pravca Mostara automobilom marke BMW 3. U jednom trenutku izgubili su kontrolu nad vozilom i sletjeli sa mosta.

 

Nakon što su čuli udar, nekoliko građana Jablanice istrčalo je iz svojih domova kako bi pružili pomoć mladićima do dolaska policije i hitne pomoći.

 



 

Kako navodi jedan od očevidaca koji je učestvovao u izvlačenju mladića iz automobila, prvo se začula škripa guma i jak udar.

 

- Odmah smo potrčali da vidimo šta je bilo. Vidjeli smo da je automobil probio ogradu i sletio s mosta. Imali su sreću pa ih je šuma zaustavila da ne odlete dalje. Odmah smo sišli do automobila kako bismo pomogli momcima da izađu te izvukli ih na cestu - dodao je očevidac.

 

Kako doznaje Fena, povrede neutvrđenog stepena zadobio je vozač, koji je i hospitaliziran, dok su saputnici prošli bez većih povreda.

 

Zbog saobraćajne nezgode na magistralnom putu M-17 Mostar - Jablanica u mjestu Sjeničine, saobraćaj je potpuno obustavljen do daljnjeg, saopćeno je iz IC BIHAMK-a.

 

(Fena/ad)

BLIN
KOMENTARI