šokantna ispovijest chrisa browna

Noć kada je istukao Rihannu: 'Pljuvala je krv... Osjećao sam se kao je*eno čudovište...'

Showbizz 17.08.17, 10:00h

Noć kada je istukao Rihannu: 'Pljuvala je krv... Osjećao sam se kao je*eno čudovište...'
U isječku iz dokumentarnog filma 'Chris Brown: Welcome To My Life' pjevač je objasnio što je dovelo do sukoba s pjevačicom s Barbadosa

 

R'n'B pjevač Chris Brown (28) progovorio je o noći iz 2009. godine kada je istukao svoju tadašnju djevojku Rihannu (29), piše Daily Mail.

 

U isječku iz dokumentarnog filma 'Chris Brown: Welcome To My Life' pjevač je objasnio što je dovelo do sukoba s pjevačicom s Barbadosa.

 

Brown je rekao da je sve pošlo po krivu kada je Rihanni priznao da je imao seksualne odnose s jednom ženom koja je radila za njega. Rihannu je to navodno šokiralo jer joj je Brown prethodno rekao da nikada nisu bili u vezi.


'Zamrzila me. Pokušao sam sve, ali nije je bilo briga. Nije mi više vjerovala', rekao je Brown. 'Od toga je trenutka sve propalo. Svađali bismo se verbalno, ali smo se znali i fizički sukobiti.'

 

Pjevač je dodao da još uvijek voli Rihannu, ali da stvari nakon priznanja nikada nisu bile iste. 'Tukli bismo se. Ona bi mene udarila, ja nju, ali to nikada nije bilo OK. Svaki put bismo došli do trenutka kada bismo se zapitali što koji k**ac radimo', pojasnio je.

 

'Sr**e, nikad ne pokušavam udariti ženu, bilo koju ženu', nastavio je Brown. 'Osjećao sam se kao je**no čudovište.'

 

Te noći, kada je Chris Brown brutalno istukao Rihannu, par je prisustvovao tulumu na kojem se našla i djevojka s kojom je pjevač prethodno spavao. Brown tvrdi da je djevojci rekao da ne dolazi na mjesta gdje on ide.

 

Djevojka mu je međutim poslala poruku da će biti na tulumu Clivea Davisa te ga je na tulumu i pozdravila pred Rihannom. To ju je, kaže, slomilo. 'Plakala je i ridala', dodao je.

 

Međutim, kada su popili nekoliko pića situacija se smirila. Do eskalacije je došlo kada je Brown kasnije te večeri Rihanni dao svoj mobitel kako bi joj dokazao da nije znao da će djevojka biti tamo. Tada je Rihanna uočila poruku koja je dokazala suprotno.

 

Rihanna je bila bijesna. 'Počela me vrijeđati, bacila je mobitel. Vikala je da me mrzi', rekao je Brown. 'I mi smo sada u tom malom Lamborghiniju i ona se tuče sa mnom.'

 

Pjevačica je Browna navodno nastavila udarati na što je ovaj odgovorio tako što ju je udario šakom u glavu. Rihannina usnica je pukla. Brown kaže da ga je ta slika šokirala. 'Je*ote, zašto sam je tako udario?', pitao se pjevač.

Rihanna je tada navodno pljuvala krv na Browna što ga je prema njegovim riječima dodatno razbjesnilo. Pjevačica je potom pokušala baciti Brownov telefon kroz prozor automobila, ali nije uspjela.

 

Brown je nakon toga zaustavio automobil i navodno pokušao smiriti situaciju. Rihanna je tada uzela ključeve i odglumila da ih je bacila kroz prozor. Brown je izašao iz automobila ne bi li ih pronašao, a u tom se trenutku pjevačica počela derati da je pokušava ubiti.

 

'Ona je cijelo vrijeme sjedila na ključevima, nije ih bacila.'

 

Brown je kasnije priznao krivnju za napad te je odslužio uvjetnu kaznu.

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI