FOTO/ Romansa u Sarajevu nakon 'Parova'

Dejan na Baščaršiji zaprosio Dalilu: 'Ne bih mogla zamisliti da ću poslije porcije ćevapa s lukom biti vjerena'

Zabava 14.08.17, 12:43h

Dejan na Baščaršiji zaprosio Dalilu: 'Ne bih mogla zamisliti da ću poslije porcije ćevapa s lukom biti vjerena'
Dejan Dragojević odlučio je da na putu u Sarajevu zaprosi Dalilu Mujić i na taj način joj pripremi nesvakidašnje iznenađenje

 

Pobjednica rijalitija "Parovi" sa svojim sadašnjim dečkom započela je vezu dok je još bila u vili.


 
Dejan Dragojević odlučio je da na putu u Sarajevu zaprosi Dalilu Mujić i na taj način joj pripremi nesvakidašnje iznenađenje.


 
"Ovaj osjećaj ne mogu da vam opišem. Prije samo dva sata mene je moja ljubav vjerila u samom srcu Sarajeva. Nemate pojma kako je sve spontano bilo i sekunda mi je falila da padnem u nesvjest. Ovo zaista nisam očekivala. Došli smo na česmu po dogovoru da kažemo jedno drugom na sav glas pred kamerom "Volim te" da bi vi, naši fanovi, imali i taj zabilježen snimak iz Sarajeva kao što imate iz Beograda i odjednom pred kamerom. Sreća sve je snimljeno, pa ćemo moći podijeliti i sa vama. Ja moram da kažem da od večeras mogu da garantujem da sam najsretnija žena na svijetu. Prolaznici su čestitali, ma jao ljudi, ne bih mogla da zamislim da ću poslije porcije ćevapa sa lukom biti vjerena. Ovakav momak se samo jednom rađa, a tek doživljaje koje je imao sa prstenom dok ga je krio od mene po stanu i transport do Sarajeva, ma šou...Kada mi je pričao nisam znala da li da plačem ili da se smijem. Uglavnom kupio ga je u Beogradu, a čuvao ga za Sarajevo. Sada bez pažnje medija i ostalih kamera osim naše, ja sam izgovorila sudbonosno da i postala vjerenica mog najdražeg bića na svijetu, mog Dekija", napisala je Dalila.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI