Novi detalji stravične tragedije na autoputu Beograd-Niš

Uhapšena kćerka kojoj je poginula majka, a otac teško povrijeđen

Hronika 14.08.17, 08:59h

Uhapšena kćerka kojoj je poginula majka, a otac teško povrijeđen
U sudaru tri automobila juče oko 14 sati nedaleko od naplatne rampe na Bubanj potoku poginula je majka djevojke, dok je otac teško povrijeđen, kao i više putnika iz drugog vozila novosadske registracije

 

Policija je uhapsila djevojku zbog sumnje da je ona upravljala "opelom" koji je juče popodne na autoputu Beograd-Niš kod Bubanj potoka izazvao stravičan sudar u kojem joj je poginula majka a otac je teško povrijeđen.


 
Djevojci je po nalogu Drugog osnovnog tužilaštva u Beogradu određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, a u tom roku će biti saslušana u tužilaštvu. Djevojka ima dvojno državljanstvo Holandije i Turske.

 

U sudaru tri automobila juče oko 14 sati nedaleko od naplatne rampe na Bubanj potoku poginula je majka djevojke, dok je otac teško povrijeđen, kao i više putnika iz drugog vozila novosadske registracije.


 
Nesreća se, kako se pretpostavlja, dogodila na oko 200 metara od naplatne rampe Vrčin, kada je "opel" holandskih registarskih oznaka iz pravca Beograda ka Nišu, probio je zaštitnu ogradu i udario u dva automobila sa srpskim tablicama koja su mu nailazila u susret.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI