nevjerovatno, ali znat ćete da su to oni

Fatalne karmičke veze: Kako da prepoznate ljubavnike i neprijatelje iz prošlog života!

Lifestyle 13.08.17, 13:26h

Fatalne karmičke veze: Kako da prepoznate ljubavnike i neprijatelje iz prošlog života!
Ljudi koji su bili intimni, bilo kao prijatelji ili ljubavnici, u prošlom životu, često su telepatski povezani

 

Jeste li nekada imali osjećaj da nekoga poznajete cijeli život, a videli ste ga prvi put u životu ili da ste se našli u situaciji s nekim neznancem za kojeg imate jak osjećaj kao da ste ga već proživjeli?
 


Postoji šansa da ste neke ljude znali i u prošlom životu, a da toga niste svjesni- piše Kurir


 
To mogu biti bivši ljubavnici iz prošlosti, prijatelji, neprijatelji, članovi porodice, neko koga ste povrijedili i tako dalje. Obratite pažnju na nekoliko detalja i prepoznaćete ih.


 
Na primjer, može se dogoditi da vam je sadašnji najbolji prijatelj neko ko vam je u prošlom životu bio neprijatelj.


 
Po ovih 12 znakova prepoznaćete nekoga iz prošlog života:
 


1. Momentalna prisnost


Prvi put ste nekoga vidjeli, počeli da pričate i niste mogli da se zaustavite, teme su dolazile jedna za drugom, kao da se poznajete cijeli život. Osjećali ste se jako prijatno u društvu tog neznanca i poželjeli ste da nastavite druženje. Sami sebe ste iznenadili koliko intimnih stvari ste mu ispričali, što inače ne radite ako su neznanci u pitanju.


 
2. Momentalna odbojnost


Iako ste nekoga tek upoznali, osjetili ste trenutnu odbojnost prema njemu i koliko se god trudili da mu date šansu i ne sudite o njemu dok ga ne upoznate, i dalje vam je jako odbojan i negativan. Moguće je da ste naišli na nekoga ko vam je u prošlom životu bio neprijatelj ili vam je nekako naudio.


 
3. Obuzima vas nemir


Baš svaki put nakon što nekoga sretnete ili ste u njegovoj blizini osjetite leptiriće u stomaku, ali ne kao kod zaljubljenosti, već vas obuzima neki nemir. To bi se čak moglo događati i ako ste sa nekim u ljubavnoj vezi, prisni ste, ali ipak se pored njega nikako ne možete skroz opustiti, kao da čekate da se nešto loše dogodi.

 

Ostatak čitajte OVDJE

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI