foto/ 'onaj isti vetropir'

Đorđe Balašević oduševio svoju suprugu: Pogledajte njenu reakciju!

Showbizz 13.08.17, 12:39h

Đorđe Balašević oduševio svoju suprugu: Pogledajte njenu reakciju!
Đole očigledno ne zna šta njegova djeca objavljuju na društvenim mrežama, jer je Beba još prošlog petka otkrila šta namjerava

 

Neke stvari nemaju cijenu... Jedna od tih je tatina faca kad je vidio da smo napravili majicu od njegovog crteža, napisala je Beba Balašević.

 

Đorđe Balašević „naljutio“ se zbog šale supruge Olivere koja nosi majicu s njegovim autoportretom i stihom „Onaj isti vetropir“ iz pesme „Prva ljubav“.

 

Njihova kćerka uslikala je njegovu reakciju.

 

balasevic-i-olivera


 
- Neke stvari nemaju cijenu... Jedna od tih je tatina faca kad je vidio da smo napravili majicu od njegovog crteža - napisala je Beba Balašević ispod serije slika, na kojima je njena majka nasmijana, a Đorđe namršten.

 

Đole očigledno ne zna šta njegova djeca objavljuju na društvenim mrežama, jer je Beba još prošlog petka otkrila šta namjerava.


 
- Kad Đoletu nestane baterije na telefonu, pa mora da pauzira igricu „Mačka“, onda ga ja podmuklo nagovorim da mi nacrta karikaturu sebe. On i ne zna da ću ja sad to da iskoristim da napravim majicu ili poster - kazala je je Đoletova mlađa kćerka.

 

(Express, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

BLIN
KOMENTARI