ne koriste usluge konvencionalne medicine

Tajna Amiša: Piju OVAJ moćni napitak i ne dobivaju rak

Lifestyle 12.08.17, 13:04h

Tajna Amiša: Piju OVAJ moćni napitak i ne dobivaju rak
Osim toga, oni sami uzgajaju i proizvode svoju hranu, od voća i povrća do žita, mesa, mlijeka i sireva

 


Od svih naroda na svijetu, Amiši su oni koji najrjeđe obolijevaju od raka, pokazuju statistike. Istraživanje Sveučilišta Ohio analiziralo je način života Amiša i što to tu religioznu skupinu čini jednom od najzdravijih ljudi na Zemlji, osobito ako se uzme u obzir da oni ne koriste lijekove konvencionalne medicine- piše Express.hr.

 

Domaći uzgoj hrane i ništa stresa


Pripadnici ove konzervativne kršćanske grupe u Sjevernoj Americi nose skromnu, staromodnu odjeću i odbacuju modernu tehnologiju, uključujući automobile i telefone.

 

Osim toga, oni sami uzgajaju i proizvode svoju hranu, od voća i povrća do žita, mesa, mlijeka i sireva.

 

Nizak rizik podlijeganja bolestima svakako je rezultat i popriličnog zdravog života koji se temelji na fizičkom radu, uz minimalne stresore modernog doba - poput rokova, mobitela, e-mailova, radnih vikenda i slično.

 

Djeca su otporna na alergije i autoimune bolesti


Švicarsko je istraživanje otkrilo da su djeca Amiša zdravija od djece odrasle na europskim farmama. Osim toga, Amiši ne piju i ne puše, a seksualno nisu promiskuitetni, što ih također čini zdravijima, no čini se kako im u održavanju dobrog imuniteta pomaže i napitak koji redovito pripremaju i konzumiraju.

 

Moćan lijek


Prema stručnjacima, taj napitak svakako doprinosi njihovom zdravlju jer sadrži antikancerogeno, antivirusno te antibakterijsko. Navodno već kroz dva tjedna uzimanja smanjuje razinu kolesterola u krvi, a djeluje i na stabilizaciju krvnog tlaka te razine šećera.

 

Sastojci napitka su 1 češanj češnjaka koji je sitni narezan, komad naribanog svježeg đumbira, 1 žlica svježeg soka od limuna, 1 žlica organskog jabučnog octa i 1 žlica organskog meda uz dodatak pola šalice vode.

 

Napitak se treba piti ujutro natašte i prije večere.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI