Dovedite najbokji program u svoj dom

Televizija za svaki internet - m:tel vam predstavlja novu m:TV net uslugu

Biznis Klub 11.08.17, 17:06h

Televizija za svaki internet - m:tel vam predstavlja novu m:TV net uslugu
Bez obzira na provajdera čije internet usluge koristite, m:tel vam sa zadovoljstvom predstavlja uslugu pomoću koje možete imati i televizijski program na svom TV uređaju

 

Imate internet pristup u svome domu? Samo to je dovoljno da imate i televiziju, sa kvalitetnim izborom kanala, kao i dodatnim pogodnostima. 

 

Bez obzira na provajdera čije internet usluge koristite, m:tel vam sa zadovoljstvom predstavlja uslugu pomoću koje možete imati i televizijski program na svom TV uređaju. m:tel vam nudi pristup kvalitetnim domaćim, muzičkim, dokumentarnim, dječijim i sportskim kanalima. 

 

Izaberite jedan od dva ponuđena, za vas kreirana m:TV net paketa: standard i extra, pa uživajte u bogatom TV programu i dodatnim sadržajima, poput besplatnog korišćenja AXN Now videoteke. Sa m:TV netom ćete imati i besplatnu mogućnost korišćenja aplikacija za pristup društvenim mrežama Facebook, Twiter i YouTube, putem svog TV-a, što vaš televizor čini smart uređajem, bez obzira na marku, starost ili vrstu TV  uređaja. 

 

Extra m:TV net paket vam nudi i mogućnost korišćenja televizije na dva dodatna uređaja po vašem izboru: tablet, telefon, laptop ili računar. Dodatno, dostupni su vam i sjajni TV kanali HBO i Cinemax, kao i HBO videoteka. 

 

Pozovite m:tel-ov korisnički servis na broj 0800 50 000, raspitajte se o ovoj usluzi, saznajte detalje i dovedite najbolji TV net program u svoj dom.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI