foto/ 46-metarsku jahtu usidrili na hvaru

To se zove luksuz: Bosanka Nadi Hasandedić i 36 godina stariji suprug Neville krstare Jadranom

Showbizz 10.08.17, 17:17h

To se zove luksuz: Bosanka Nadi Hasandedić i 36 godina stariji suprug Neville krstare Jadranom
Nadi je inače bosanskog podrijetla, a o njoj se u javnosti gotovo ništa ne zna. Zna se da je kći legendarnog Mostarca Mugdima Hasandedića Mugde koji je davne 1957. otišao u Australiju

 

Poznati nautičar Neville Crichton stigao je na Hvar u društvu 36-godina mlađe supruge Nadi Hasandedić.

 

Novozelandski milijunaš i poznati nautičar Neville Crichton u društvu supruge i prijatelja plovi Jadranom na 46 metarskoj jahti Como. 74-godišnji bogataš sredinom svibnja oženio je 38-godišnju manekenku Nadu Hasandedić. Vjenčanje ih je stajalo oko milijun autralskih dolara, a održalo se u velikoj dvorani Sveučilišta u Sydneyu- piše Dnevnik.hr

 

Nadi je inače bosanskog podrijetla, a o njoj se u javnosti gotovo ništa ne zna. Zna se da je kći legendarnog Mostarca Mugdima Hasandedića Mugde koji je davne 1957. otišao u Australiju.

 

nadi-hasandedic-2


Prije nego što se udala Nadi radila kao menadžerica u Dioru. Crichtonov život obilježila je teška bolest koju je uspio pobijediti. Naime, kad je imao 29 godina dijagnosticiran rak grla. Nakon 30 operacija doktori su mu rekli da više nikad neće moći govoriti, ali je usprkost tome pomoću ekperimentalne operacije u Indianapolisu progovorio nakon što su mu među prvima u svijetu ugradili umjetni larinks. Od tada ga prati nadimak Croaky.

 

jahta-nadi-hasandedic


Crichton se obogatio uvozom automobila, od čega je zaradio 400 milijuna dolara. Nedavno je prodao i svoju luksuznu kuću vrijednu 60 miliona dolara te je kupio vilu vrijednu 33 milijuna dolara. Strastveni je obožavatelj autoutrka i jedrenja te je u dva navrata svojim brodom Alfa Romeo pobjedio na čuvenoj regati Sydney to Hobart race.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI