bolna životna situacija

'Ja sam prošla traumu razvoda i želim to podijeliti s vama: Kad ti ostane samo pustoš duše...'

Lifestyle 09.08.17, 13:27h

'Ja sam prošla traumu razvoda i želim to podijeliti s vama: Kad ti ostane samo pustoš duše...'
RAZVOD je jedna od najbolnijih životnih situacija. Težak, mučan, razoran, za sobom ostavlja pustoš – ne samo razorenog doma, već pustoš duše

 

"Nitko tko nije prošao pakao razvoda ne može ni sanjati što to uistinu znači. Doživjela sam i jedva preživjela, zasigurno najgoru noćnu moru, tako da znam o čemu pričam".
   

RAZVOD je jedna od najbolnijih životnih situacija. Težak, mučan, razoran, za sobom ostavlja pustoš – ne samo razorenog doma, već pustoš duše- piše sretnamama.hr.

 

Mediji su se ovih dana raspisali u slučaju N. Kuduz i njezinog sina. Ono malo što sam vidjela i pročitala, gadljivo je. Razvlače se i blate. I otac, i majka.

 

„Tko je od vas bez grijeha, neka prvi na nju baci kamen.“

 

Nitko tko nije prošao pakao razvoda ne može ni sanjati što to uistinu znači. Doživjela sam i jedva preživjela, zasigurno najgoru noćnu moru, tako da znam o čemu pričam. Znam što znači kad te dohvati ona goruća mržnja, nezaustavljiva osveta, kada ljudskost nestane sa scene, kada institucije u koje se svi zaklinju zakažu. Kada ti dođe da vrištiš, da čupaš kosu, plačeš bez prestanka. Znam za bol, za nesigurnost, strah, ljutnju, užas, nevjericu – za ono nezamislivo. Takve stvari obično gledamo u hororima, one se ne događaju nama. Sve dok se ne dogode.

 

Ostatak čitajte OVDJE

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI