novosadska barbika u očekivanju prinove

Beba stiže na proljeće: Trudna Nataša Bekvalac

Showbizz 04.08.17, 16:47h

Beba stiže na proljeće: Trudna Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalac i preduzetnik i IT stručnjak Luka lazukić uplovili su u romansu ubrzo nakon što se Bekvalčeva razvela od drugog supruga Ljube Jovanovića

 

Pop-pjevačica Nataša Bekvalac i njen partner Luka Lazukić početkom sljedećeg proljeća postat će roditelji jer je pjevačica u drugom stanju!


Kako "Svet" saznaje, a prenosi pulsonline.rs. Nataša je dva mjeseca trudna, a ovu činjenicu probala je da sakrije od javnosti. Međutim, to joj nije pošlo za rukom jer je prošle nedjelje rano ujutru viđena kako odlazi kod ginekologa u jednoj privatnoj klinici.

 

natasa-bekvalac-luka-lazukic


- Nataša je trudna i srećna je zbog toga, ali plan joj je bio da barem još neko vrijeme to sačuva za sebe. Pjevačica je posumnjala da je trudna dok je sa Lukom bila u Grčkoj prije nekoliko nedjelja. Uradila je test, prekinula odmor i odmah se vratila u Beograd. Nakon posjete ginekologu, više nije bilo sumnje - navodi izvor blizak pjevačici.


Na to kako je Luka reagovao, Natašina drugarica kaže:


- Oboje su presrećni zbog bebe. Nataša je sigurna da je Luka idealan muškarac sa kojim treba da ima bebu i da je ušao u njen život pravo na vrijeme - kaže drugarica.


Podsjetimo, Nataša Bekvalac i preduzetnik i IT stručnjak Luka lazukić uplovili su u romansu ubrzo nakon što se Bekvalčeva razvela od drugog supruga Ljube Jovanovića.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI