region na nogama, pljušti podrška

Fanovi potreseni nakon ljubavnog brodoloma Bože Vreće: 'Dušice, izdrži... Anđele, oprosti mu...'

Showbizz 01.08.17, 10:31h

Fanovi potreseni nakon ljubavnog brodoloma Bože Vreće: 'Dušice, izdrži... Anđele, oprosti mu...'
Naime, kako sam navodi, njegovo je srce slomljeno nakon što je otkrio brutalnu prevaru koju mu je priredio njegov partner s kojim se uskoro trebao vjenčati

 

 

Bh. umjetnik Božo Vrećo jutros je svojom objavom na Facebooku o slomljenom srcu izazvao čitavu buru komentara i medijske pažnje.

 

Naime, kako sam navodi, njegovo je srce slomljeno nakon što je otkrio bolnu prevaru koju mu je priredio njegov partner s kojim se uskoro trebao vjenčati.

 

Sve to pokrenulo je Božine fanove koji su šokirani, iznenađeni, gnjevni, te prije svega suosjećaju i zdušno podržavaju Vreću u "patnji koja ga je zadesila". Međutim, ima i onih koji misle drugačije...

 

Donosimo vam neke od najzanimljivijih komentara podrške:

 

Dragi moj Božo, znam kako se osjećaš... Toliko sam puta doživjela izdaju da mi je više i teško povjerovati da ljubav postoji. Teške su to jako stvari... Daš nekom sve a drugi ti zauzvrat servira laži i izdaju. S druge strane znaš kak se kaže svako zlo za neko dobro. Ja vjerujem da se sve događa sa razlogom... Bolje da si sad otkrio nego kasnije... Drži se, glavu gore... Šaljem ti milion zagrljaja.


Božo, budi jak, budi svoj, odboluj i kaži sebi "mogu ja ovo preboljeti" idemo dalje, kažem ti iz mog lošeg životnog iskustva, doživjela poslije 36 god. da sam živjela s nepoznatim čovjekom... I da VOLI SEBE iznad svega i diši punim plućima. Možes ti to ti si jak, vjeruj u sebe.


Ajme Božo!!! Baš mi je jaaako žao što ti se desilo!! Dešava se to dobrim ljudima, onima koji su iskreni i čisti. A pošto ljudi mjere druge prema sebi, misle da su svi takvi, iskreni i čisti. Teško je dobrim ljudima objektivno ocijeniti druge, pa upadaju u klopke. Probaj naci dobrog terapeuta koji bi ti dao savjete kako prepoznati " red flags" vec na pocetku veze. I jos na kraju, nemoj odustati od ljubavi, nije da ona ne postoji, samo si tražio na krivom mjestu. Vjeruj u to svoje " šesto čulo", vidiš da si osjetio da nešto nije u redu, ako si unajmio detektiva. Vjeruj sebi, vidiš, ovo je trebalo da te nauči da slušaš sebe i ne dopustiš da te prazne riječi zaslijepe. Jednog dana ćeš zahvaliti ovom teškom trenutku što te ojačao i naučio da vjeruješ u sebe.

 

U svakom slučaju je bolje otkriti istinu prije nego li kasnije. Vrijeme i podrška porodice i prijatelja kao i ljubav i ljepota posla kojim se baviš pomoći će ti mnogo u ovim momentima "otriježnjenja". Ti si jedno predivno biće i život je pred tobom. Znaš onu poslovicu "Svako zlo za neko dobro".


Dragi Božo, želim ti puno snage, jer sve će proći, vjeruj mi. Svi smo imali takvih razočaranja. Kvalitetne osobe nakon razočaranja postaju još bolje, a loše se raspu. Ti svakako spadaš u ove prve.


Svi budu zaslijepljeni ljubavlju, a često se odmah na početku pokaže i previše znakova kakva je to osoba,no nitko to ne primijeti ili primijeti, ali ne mari... Stoga odmah otvorite oči!!! A ti Božo, ne očajavaj, to je njegova sramota, a ne tvoja, i nije ni prvi ni posljednji, stoga glavu gore i ubrzo ćeš naći novu ljubav!

 

Četiri načela svemira koja ne treba zaboraviti: 1. Osoba koja se pojavi je prava osoba, 2. ono što se dogodi je jedino što se moglo dogoditi, 3. ništa se ne događa ni ranije ni kasnije nego što se treba dogoditi, 4. kad se nešto završi, završilo se.


Moramo podnijeti dvije tri gusjenice ako želimo upoznati leptira. 


Sve Bog vidi. Poslaće ti Božo nekog ko će te stvarno cijeniti kako zaslužuješ a ne lažno. Hvala Bogu što je na pocetku. On će plakati koga je izgubio. Volimo te jako najjače! Ti si najdivnije srce i duša!!!!!

 

Dragi Božo, ima svega i ima puna sranja na ovom svijetu, ali ako ti intuicija govori da ima tu emocija makar ko zrno riže, ali sa obje strane, ja ti savjetujem da se boriš za ljubav..... Možda živi dupli život što nema hrabrosti da to sve batali, zato sjedite, popričajte i borite se za svoju ljubav, ako je ima..... Evo, ja pijem kafu sa svojom, a prošli smo iskušenja i sranja za dvije knjige... Ipak, prevagne ono lijepo i idemo dalje..... Sretno!


Božo, bolje sad nego poslije 40 godina, kao ja...


Lijepi naš anđele, nemoj da budeš tužan, bolje je što si saznao na vrijeme, znaš da će isto to vrijeme zacijeliti tvoje rane, zaslužuješ ti bolje svakako, volimo te!


Izdrži emotivna dušice... Život je pun uspona i padova... Pozzz od tvojih vjernih fanova!

 

Međutim, ima i onih (malobrojnih) koji ovu cijelu priču posmatraju na malo drugačiji način, te su se i oni uključili u polemiku i pjevaču, između ostalog, poručuju:

 

Izvini, ti jesi stvarno poseban, fascinantan, umeš svojom čarolijom obojiti i izazvati jako lepa osećanja. Ali ova tvoja priča ljubavna mi je delovala kao podvala. Izvini molim te. A pogotovu kraj ove priče... Eto prosto je tako. Žao mi je ako sada stvarno patiš, drugi put moraš biti oprezniji. Digni svoja velika krila i oseti slobodu. Pozzz


Pa se opet sljedeći put hvali na sva zvona, kao neka tinejdžerica! Mislio sam da si inteligentna osoba i makar malo racionalno razmišljaš. Ovakve stvari nisu za FB ili bilo koje društvene mreže. Prvo stvari riješiš u svojoj glavi, a ne tražiti "odobrenja" od drugih. A, o bogovima nemoj ni da počinjem, sve stavljaš ispred, osim racionalizacije. Ovo bi rekao i najboljem drugu, samo da se zna. I dalje si vrhunski pjevač, ali žalosno je da učiš ljubavne lekcije u tim godinama.

 

Ha,ha... Daj, bolan, Božo, uozbilji se, je*ote... Ne drami!

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI