NAKON INTERVJUA KOJI JE ZATALASAO REGION

Tačno je, punim sve, gdje god se pojavim...: Evo kako je Dara Bubamara odgovorila Nebojši Glogovcu...

Showbizz 01.08.17, 09:32h

Tačno je, punim sve, gdje god se pojavim...: Evo kako je Dara Bubamara odgovorila Nebojši Glogovcu...
Nakon svega, kratko se oglasila i Dara Bubamara te popularnom glumcu poručila da ga obožava

 

 

Nakon što je popularni glumac Nebojša Glogovac dao intervju za bh. magazin Dani, u kome je između ostalog nemilosrdno secirao  "društvene vrijednosti" u kojima opstaje današnji svijet, zatalaso se cijeli region.

 


Njegova izjava "Ceca je Šekspir naše današnjice! Ovo je svijet silikonskih sisa i dupeta! Je*i ga, u njemu je Dara Bubamara zakon, ne ja!", prenijeta je i tumačena na različite načine u velikom broju regionalnih medija.


Glogovac je, između ostalog, rekao:


- Ljudi sa znanjem i talentom ovdje uglavnom nemaju kinte! Umjesto da se bave svojim poslom, doktori nauka sa diplomama koje nisu kupljene ili ukredene, danas rade kao kondukteri, kao taksisti, prodavci... Ili popravljaju televizore. Kapital se sliva na drugu stranu... Po tome gdje i kome novac ide, lako možete zaključiti u kakvom društvu živimo, za koje se vrijednosti zalažemo, šta se cijeni. A cijeni se Dara Bubamara, jebi ga! Ona napuni koju god hoće halu kad god poželi! I puna je love! Vjerovatno ima i neke dodatne aktivnosti, ali, bože moj! Ovo je svijet silikonskih sisa i dupeta. U njemu je Dara Bubamara zakon, ne ja!


Šta je sve Glogovac rekao pojašnjavajući "deprimirajući sistem popularnosti", možete se podsjetiti OVDJE.


A nakon svega, kratko se oglasila i Dara Bubamara:


- Hahaha, mogu samo da ti kažem da obožavam Nebojšu Glogovca. Tačno je da punim sve gdje god da se pojavim i da jesam zvijezda... Eto, ako je Nebojša to rekao, ja mogu samo da kažem da ga baš obožavam, da ga volim kao glumca i da ga pozivam da dođe na neki moj nastup da se dobro zezamo, izjavila je ona za Telegraf.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI