OGLASILA SE I NAŠA STRANKA POVODOM UNUTRAŠNJIH PREVIRANJA

Predrag Kojović: Žalim zbog ostavke generalnog sekretara Zuhrića

Front 31.07.17, 22:53h

Predrag Kojović: Žalim zbog ostavke generalnog sekretara Zuhrića
Predsjednik Naše stranke Predrag Kojović je izrazio žaljenje zbog ostavke generalnog sekretara Albina Zuhrića, kazavši da je izuzetno zahvalan za njegov nemjerljiv doprinos opstanku, razvoju i rastu ove političke organizacije.

 

"Generalni sekretar Albin Zuhrić je na ovu poziciju došao kao mlad i obrazovan čovjek spreman da doprinese rastu ideje Naše stranke. Od vremena kada je preuzeo mjesto generalnog sekretara, kroz saradnju sa tadašnjim predsjednikom Dennisom Gratzom, a zatim i u periodu od kada je izabrano novo rukovodstvo NS-a, stekao je povjerenje članstva, ali i veliko uvažavanje i poštovanje naših izabranih predstavnika/ca", kazao je predsjednik Naše stranke Predrag Kojović.

 

"Albin Zuhrić je dao izuzetan doprinos konsolidovanju NS-a. Zahvaljujući njegovom angažmanu Našoj stranci su se priključili mnogi mladi ljudi koji su se potom dokazali kao vrhunski pravni savjetnici, eksperti za odnose s javnošću, odlični organizacijski menadžeri, ali prije svega kao dobri i pošteni ljudi. Značajno je doprinio rapidnom procesu širenja Naše stranke kroz osvajanje mandata na lokalnim izborima, ali i na opštim izborima rezultatima na federalnom nivou. Velikim dijelom su rezultati Naše stranke rezultat njegovog znanja i vrijednog rada", dodaje Kojović.

 

"Ovu vijest sam primio sa velikim žaljenjem. Zahvaljujem mu se na kvalitetnom, poštenom i korektnom odnosu, te istinskom doprinosu i nastojanju da čak i ova odluka ne naruši dobru atmosferu i odnose u našoj političkoj organizaciji. Vjerujem da će Albin Zuhrić ne samo ostati sa nama nego vrlo uskoro opet biti vrlo važan faktor u radu Naše stranke", zaključio je Kojović.

 

(DEPO Portal/ak)

BLIN
KOMENTARI