zabavno od 20. do 22. jula

Tri dana, 11 koncerata: 'Let 3' otvara ovogodišnji 'Beer Fest Sarajevo'

Zabava 18.07.17, 14:20h

Tri dana, 11 koncerata: 'Let 3' otvara ovogodišnji 'Beer Fest Sarajevo'
Glasnogovornica Beer Festivala Mediha Adrović je naglasila da su organizatori i ove godine uspjeli povećati broj bendova koji nastupaju, tako da posjetioce u tri dana očekuje 11 koncerata

 

Šesti ''Beer Fest Sarajevo'' bit će održan od 20. do 22. jula ispred olimpijske dvorane Zetra, a nastupit će neka od najznačajnijih imena regionalne muzičke scene.

 

Glasnogovornica Beer Festivala Mediha Adrović je naglasila da su organizatori i ove godine uspjeli povećati broj bendova koji nastupaju, tako da posjetioce u tri dana očekuje 11 koncerata.

 

- Prvog dana festivala, 20.  jula manifestaciju će otvoriti hrvatski rock bend iz Rijeke ''Let 3'', a nakon njih na pozornicu će izaći Kawasaki 3P koji će zadovoljiti ukuse ljubitelja žešćeg zvuka. Nakon njih očekuju nas zarazni zvukovi najboljih trubača benda Dejana Petrovića Big Band – kazala je Adrović.

 

A 21. jula nastupit će ''Edo Maajka'', ''St Louis band'', ''Majke'' i ''Projekt Rakija'', dok u subotu posjetioce očekuju koncerti ''Helem Nejse'', ''Who See'', ''Perpetuum Mobile'' i Kirila Džajkovskog. 

 

Ulaznice je moguće kupiti na blagajni BKC-a. Jednodnevna ulaznica je 15, a trodnevna 25 KM. Trodnevne ulaznice u pretprodaji je moguće kupiti putem portala eKupon po cijeni od 20 KM. Ulaz na festival je besplatan svaki dan do 18 sati.

 

U saradnji s MUP-om Kantona Sarajevo ove godine promovira se kampanja "Ne vozi kad piješ'', kojom se želi skrenuti pažnja na opasnosti vožnje pod djejstvom alkohola.

 

(FENA/mr)

BLIN
KOMENTARI