zaslužujete biti najljepša

Izgled iz snova: Besprijekorno se našminkajte u samo tri minute, evo kako!

ŽENA iN 16.07.17, 17:37h

Izgled iz snova: Besprijekorno se našminkajte u samo tri minute, evo kako!
Imamo tehniku s kojom ćete u par minuta i samo tri proizvoda izgledati kao da ste proveli pola dana šminkajući se


To što možda kasnite na neki važan dogovor, ne mora značiti da se morate na njemu pojaviti nenašminkani.

 

Imamo tehniku s kojom ćete u par minuta i samo tri proizvoda izgledati kao da ste proveli pola dana šminkajući se. Znamo, zvuči nevjerojatno, ali dajte nam šansu!


Prva minuta. Proizvod: tekući puder.  


Nanesite na cijelo lice tekući puder i dobro ga razmažite. Zatim, ako imate neke nepravilnosti, prekrijte ih točkicom tog istog pudera i pustite da se suši i prijeđite na drugi korak. 
 

Druga minuta. Proizvod: Maskara


Povlačenje crte na oku tušem ili olovkom u žurbi ne sluti na dobro. A vi to možete učiniti ovim 2 u 1 potezom uz pomoć kojeg ćete istaknuti trepavice i ocrtati oči. Uzmite maskaru i prislonite je uz sam rub korijena trepavica i najprije njome povlačite lijevo - desno dok ne vidite da vam je na kapku nastala crta kao da ste je povlačili olovkom. Zatim maskarom prijeđite prema gore da istaknete trepavice. Malo popravite kistom i – imate uređene oči! 


​Vrijeme je za posljednji korak. 



Treća minuta. Proizvod: Ruž


Sada su točkice vašeg pudera već suhe pa ih razmažite i za kraj nanesite neku jarku boju ruža. Moćan ruž će vam uvijek dati efekt kao da ste se dugo šminkali. A sad se pogledajte u zrcalo. Jesmo li vam rekli?!

 

(Grazia.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)
 

BLIN
KOMENTARI