foto/ ako vas ovo ne nasmije, ništa neće

Irkinja urnebesno isparodirala Beyonceina poziranja s blizancima u cvjetnom dekoru: Pogledajte najnoviji viralni hit!

Zabava 16.07.17, 13:00h

Irkinja urnebesno isparodirala Beyonceina poziranja s blizancima u cvjetnom dekoru: Pogledajte najnoviji viralni hit!
Medijska euforija očito je jednoj majci iz Irske koja je također nedavno rodila blizance izgledala pomalo smiješno i nerealno pa je odlučila fotografirati se po uzoru na pjevačicu

 

Već nekoliko mjeseci svjetski mediji su prenosili tok odvijanja trudnoće poznate pjevačice Beyonce. 

 

Pratio se tako svaki njen korak, pokazivanje trbuščića, a i sama diva se nije libila objavljivati na društvenim mrežama raskošne fotografije na kojima je trudna pozirala uglavnom u zlatu ili cvjetnom dekoru.

 

Beyonce je nedavno rodila blizance, a svojim dječacima nadjenula imena Sir i Rumi, pa su tako mediji požurili da objave prve fotografije sretne mame.

 

beyonce-i-blizanci-sir-i-rumi

 

I opet, pjevačica se zaogrnula u tkaninu cvjetnog uzorka, sva u floralnom dekoru, držeći u rukama svoje sinove, i izgledajući, naravno, odmah poslije poroda - bajno.

 

Medijska euforija očito je Sharon Kellaway, majci iz Irske koja je također nedavno rodila blizance, izgledala pomalo smiješno i nerealno pa je odlučila fotografirati se po uzoru na pjevačicu. 

 

Dužnost fotografa povjerila je svojoj šestogodišnjoj kćerci koja ju je uslikala u njenom kućnom dvorištu, ogrnutu u cvjetnu dekicu, s velom na glavi i conversicama na nogama držeći djecu u rukama.

 

irkinja-parodija-beyonce-2

 

Ispod fotografije koju je ova duhovita mama postavila na Facebooku napisala je: Pitam se koliko su dugo Beyonce snimali da ispadne tako dobro. 

 

irkinja-parodija-beyonce

 

Objava je ubrzo postala viralni hit, a vi procijenite sami je li to lako!

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI