Šokantni detalji iz života 27-godišnje Branislave

Lukasova nova djevojka varala muža dok je bio u zatvoru, dijete nije vidjela dva mjeseca?!

Zabava 06.07.17, 13:36h

Lukasova nova djevojka varala muža dok je bio u zatvoru, dijete nije vidjela dva mjeseca?!
Prijatelj sadašnjeg supruga Lukasove djevojke tvrdi da itekako dobro poznaje Branislavu, te otkriva detalje o kojima se ćuti

 

Aca Lukas odnedavno je ponovo zaljubljen i to u još uvek zakonski udatu Branislavu Pašajlija (27). Otkako su započeli romansu, Aca i Branislava mnoge intrigiraju.

 

Iako je Branislava još uvijek udata za crnogorskog biznismena sa kojim ima dijete, Aca je nedavno rekao da je to samo brak na papiru.


- Niko nikoga tu nije prevario. Branislavin brak već neko vrijeme nije stabilan i tu nema emocija. Kao što Sonja i ja već godinu dana razmišljamo o razvodu - rekao je nedavno Aca.

 

Iako je dosad ćutao o pravom razlogu razlaza sa Sonjom, ipak je progovorio. Zbog čega su se tačno razveli, pogledajte OVDJE.

 

Međutim, prijatelj sadašnjeg supruga Lukasove djevojke za "Pink.rs" tvrdi da itekako dobro poznaje Branislavu, te otkriva detalje o kojima se ćuti. Naime, u kraju iz kojeg Branislava potiče, sugrađani nemaju lijepo mišljenje o njoj.

 

Tvrde da je varala supruga dok je bio u zatvoru.

 

- Svi smo bili u šoku. Ona je supruga varala dok je bio u zatvoru. Ostavila je dijete kod Željkove mame da ga čuva, a u posljednja dva mjeseca sina nije ni vidjela?! Šta onda ja više da vam kažem... Željko je odlučio da s njom sada raskrsti - rekao je izvor za ovaj portal.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL BLIN MAGAZIN/MD)

 

 

BLIN
KOMENTARI