foto/ planovi poznatih bh. ličnosti

Kako ljetuju bh. modeli, pjevači, glumci: Neki će se brčkati u moru, drugi dobro naraditi, a tu su i nove ljubavi...

Showbizz 03.07.17, 09:38h

Kako ljetuju bh. modeli, pjevači, glumci: Neki će se brčkati u moru, drugi dobro naraditi, a tu su i nove ljubavi...
Vruće ljetne dane neki će provesti na plažama hrvatskih poluotoka ili u Crnoj Gori, drugi u rodnim krajevima, dok treći, možda, neće ni uspjeti na nekoliko dana pobjeći od svakodnevice

 

Sezona plaža, sunčanja, kupanja i, općenito, uživanja je stigla. Većina je već odabrala destinacije gdje će provesti ljeto i zasluženi odmor, dok ima i onih koji ipak odlučuju u posljednji čas- piše Avaz.

 

O planovima za ljeto i odmor razgovarali smo sa poznatim bosanskohercegovačkim ličnostima, glumcima, manekenkama, pjevačima, sportistima, glumcima... I oni, kao i svi, jedva čekaju godišnje odmore kako bi se odmorili od naporih poslova, stresova te se opustili. Vruće ljetne dane neki će provesti na plažama hrvatskih poluotoka ili u Crnoj Gori, drugi u rodnim krajevima, dok treći, možda, neće ni uspjeti na nekoliko dana pobjeći od svakodnevice.

 

Mnogo posla

 

Jedan od tih je i glumac Enis Bešlagić. Iako je prije petnaestak dana na svom profilu na Instagramu objavio selfi sa plažom u pozadini, kako sam kaže, ovog ljeta će biti zauzet i imat će mnogo posla, posebno oko Sarajevo Film Festivala.

 

- Neću stići na neki specijalni odmor. Klasika moja, putovanje do Tešnja, malo u Zagreb, malo u Sarajevo. To su moji planovi za ljeto. Prestao sam davno imati nekih sedam ili deset dana ljetovanja. Kad ne radim, to mi je dovoljan odmor - kazao je Bešlagić, dodavši da je fotografija snimljena zimus u Vela Luci.

 

enis-beslagic

 

Mostarka Tea Bošković, model i manekenka, spojila je ugodno s korisnim te već od početka juna provodi vrijeme na plažama na Hvaru i Korčuli, gdje je sa prijateljicama nosila reviju. Nakon odrađenog posla, odlučila je ostati i odmoriti se još koji dan. Naš poziv lijepu Teu zatekao je u Firenci, a prema njenim riječima, čim se vrati, ide na Pelješac.

 

tea-boskovic

 

- Čitavo ljeto ću, uglavnom, biti na moru. Planiram u Grčku u osmom mjesecu. To su neki moji planovi, vidjet ćemo još. Inače, na ljetovanju cijeli dan provodim na plaži, a volim i “beach barove” pa, ako ima neki u blizinu, tu sam. Tako se mogu sunčati, kupati, alii otići i pojesti nešto i popiti. Ne volim plaže gdje je gužva, više volim mjesta gdje ima manje ljudi i gdje je čisto more. Idealan odmor za mene su otoci, imaš svoj mir, tišinu i, jednostavno, drugačije je - rekla je Bošković.

 

Na poluotoku Pelješcu ima kuću i kaže da joj tamo bude najljepše te da često obilazi uvale i mala mjesta.

 

Ostatak pročitajte OVDJE

 

(Avaz, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI