Sapunica na estradi se nastavlja

Otkriveno ko je nova djevojka Ace Lukasa: Zbog folk pjevača razvodi se od muža

Zabava 02.07.17, 13:02h

Otkriveno ko je nova djevojka Ace Lukasa: Zbog folk pjevača razvodi se od muža
Kada ste uslikali Acu sa novom djevojkom na Zlatiboru, mnogi su se iznenadili. Niko nije pretpostavio da će on tako brzo da nađe novu

 

Branislava, koja je porijeklom iz Loznice, ostavila je supruga onog trenutka kada je shvatila koliko je zaljubljena u folkera i da bi ta veza mogla da potraje, saznaje “Blic”.


Sudeći po fotografijama koje je “Blic” juče ekskluzivno objavio, Aca Lukas je do ušiju zaljubljen u novu izabranicu Branislavu. Atraktivna crnka koju je pjevač pokazao na nastupu na Zlatiboru pala je na njegov šarm, a ono što malo ko zna jeste da je ona udata. Kako saznaje Blic, Branislava je ostavila muža kada je uplovila u vezu sa Acom.

 

- Kada ste uslikali Acu sa novom djevojkom na Zlatiboru, mnogi su se iznenadili. Niko nije pretpostavio da će on tako brzo da nađe novu. Međutim, vidi se da su baš zaljubljeni, a vjerujem da sve zanima ko je atraktivna crnka i čime se bavi. Ono što znam jeste da se zove Branislava i da je porijeklom iz Loznice. Udata je već nekoliko godina, a sa mužem je živjela u Crnoj Gori. Upoznala je Acu sasvim slučajno, a oboje su odmah shvatili da njihov odnos neće biti samo prijateljski. Kada su uplovili u vezu, ona je imala veliki problem šta da radi. Ipak, shvatila je da veza može da potraje i zato je donijela odluku da ostavi muža. Sve to se desilo prije nekoliko dana - kaže za „Blic” izvor koji je upućen u cijelu priču i dodaje da suprug Acine nove djevojke nije znao zbog koga ga ostavlja.

 

aca-lukas-crnka

 

- Kada su se razišli, ona mu nije rekla da ga ostavlja zbog Lukasa, a njemu nešto tako nije ni padalo na pamet. Tek kada je u medijima objavljeno da Lukas ima novu djevojku i njena slika, on je saznao zbog koga ga je ostavila.

 

Kako dalje saznaje Blic, Lukas se od nove partnerke ne odvaja. Po cijeli dan su zajedno, on je vodi sa sobom gdje god da krene. Svi koji su ih vidjeli u posljednjih nekoliko dana kažu da djeluju baš zaljubljeno i da Lukas odavno nije bio ovoliko sretan.

 

Podsjećanja radi, “Blic” je prvi uslikao Lukasa kako razmjenjuje nježnosti sa Branislavom nekoliko sati prije nastupa na Zlatiboru. Ona je kasnije i prisustvovala njegovom nastupu, a on joj je cijelo veče pjevao i posvetio joj pesmu “Baj-pas”. U trenutku kada je išao stih: “Taj mali crni vrag...” okrenuo se ka njoj i zapjevao, a ona mu je ponosno namignula. Aca i Branislava su nakon nastupa ostali da prespavaju na Zlatiboru.

 

Inače, Lukas je u srijedu objavio i zvanično da se razvodi od supruge Sonje, a sada ga čeka bitka oko podjele imovine i novca, jer kako je “Blic” saznao, on nema namjeru da bivšoj supruzi ostavi ijedan dinar.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI