FOTO/ Folk pjevač ne gubi vrijeme

Aca Lukas pokazao svoju novu djevojku 48 sati poslije otvorenog pisma Sonji: Ko je misteriozna istetovirana crnka?

Zabava 30.06.17, 17:38h

Aca Lukas pokazao svoju novu djevojku 48 sati poslije otvorenog pisma Sonji: Ko je misteriozna istetovirana crnka?
Aca Lukas 29. juna gostovao je u diskoteci “Alibi” na Zlatiboru, u kojoj mu je društvo pravila nepoznata crnka

 

Nepuna dva dana koliko je prošlo od otvorenog pisma kojim je potvrdio da se razvodi od Sonje, Aca Lukas se na Zlatiboru družio sa izvjesnom crnkom.

 

Za sada javnosti nepoznata djevojka mjesto je imala tačno pored bine, a kako su rekli oni koji su bili na licu mjesta ona i Lukas sve vrijeme su razmjenjivali poglede, da bi na kraju zajedno i napustili klub.

 

aca-lukas

 

Navodno, Lukas je današnje popodne proveo upravo sa ovom crnokosom djevojkom, koja je specifična i po tome što ima čitavu lijevu ruku istetoviranu.

 

aca-lukas-crnka

 

Podsetimo, ovako je Lukas u srijedu, 28. juna, objavio da je na brak sa Sonjom stavio tačku:

 

– Moja izjava… ili pismo… U stvari najbolje preporuka! Draga moja ljubavi, doduše bivša! Uvijek si voljela medije i da se slikaš uz mene ti je to dobro išlo! Ovo što sada radiš u najmanju ruku je nefer, da ne kažem grozno, prema nekom ko je kakav god da je, ipak otac tvog djeteta! Ja ću majci svog djeteta, ipak ostaviti da se bavi onim što najviše voli i od mene niko neće čuti ništa ružno o tebi, jer ipak si majka mog djeteta! Ostavljam ti medije, druži se sa njima, namještaj afere ocu svog djeteta… Ja te neću dirati ni odgovarati. Želim ti sve najbolje!

 

(Telegraf.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI