VIDEO/ SVADBA NA OBALI BOSFORA

Žene plaču, oženio se Bali-beg: Turski ljepotan uništio svaku nadu djevojkama koje za njim uzdišu i odabrao...

Nedjeljni magazin 30.06.17, 10:58h

Žene plaču, oženio se Bali-beg: Turski ljepotan uništio svaku nadu djevojkama koje za njim uzdišu i odabrao...
Najpoželjniji turski neženja, glumac Burak Özçivit (32), uništio je svaku nadu djevojkama koje za njim uzdišu - a takvih je od Balkana preko Turske do Bliskog istoka. I to u svim zemljama u kojima se prikazivao povijesni serijal "Sulejman Veličanstveni", u kojem je metar i 85 cm visoki glumac utjelovio markantnog vojskovođu Bali-bega

 

 

Turski glumac koji se proslavio ulogom u "Sulejmanu veličanstvenom" odbio je ponudu arapskih magnata da mu financiraju svadbu u Dubaiju, jer on nije na prodaju i sa svojom se dragom oženio na obali Bosfora.


Najpoželjniji turski neženja, glumac Burak Özçivit (32), uništio je svaku nadu djevojkama koje za njim uzdišu - a takvih je od Balkana preko Turske do Bliskog istoka. I to u svim zemljama u kojima se prikazivao povijesni serijal "Sulejman Veličanstveni", u kojem je metar i 85 cm visoki glumac utjelovio markantnog vojskovođu Bali-bega, piše Gloria.hr.


Buraka, kojeg sada gledamo u serijalu "Bit ćeš moja" na Novoj TV, osvojila je kolegica Fahriye Evcen (31) i postigla ono što dosad nije niti jedna ljepotica (a u njegovom životu nije ih bilo malo) - privoljela ga na brak.

 

burak-oezcivit-bali-beg


Njegova je postala 29. juna u palači Sait Halim Paşa Yalısı, drevnom zdanju na europskoj obali Bosfora u istanbulskoj općini Sariyer - pod neviđenim mjerama osiguranja od paparazza i ostalih znatiželjnika.


Pročulo se da je Burak samo za jelovnik po osobi izdvojio 150 eura. Ali što je to za glumca koji na serijalima, filmovima i reklamama "okreće" milijune eura? Koliko je financijski neovisan dokazuje i to što je odbio arapske magnate da mu plate vjenčanje - jer su od toga htjeli napraviti medijski spektakl u Dubaiju.


Sam ću finansirati svoje vjenčanje - bio je odrješit Burak Özçivit, koji je pomno isplanirao i zaruke. Na proslavi 32. rođendana, potkraj decembra 2016., kleknuo je pred Fahriye s kutijicom od crvenog baršuna u kojem je bio dijamantni prsten, a dva mjeseca poslije par je priredio obiteljsko slavlje u njemačkom gradu Solingenu, gdje je glumica tursko-čerkeskih korijena i rođena.

 


U Düsseldorfu je godinu dana studirala sociologiju, a s 19 godina se preselila u Istanbul i na Sveučilištu Boğaziçi diplomirala povijest. Ubrzo se počela baviti manekenstvom - među ostalim, bila je zaštitno lice za L’Oreal - a kad ju je glumica Oya Aydoğan upoznala s producentom Ibrahimom Mertoğluom, krenula je u glumačke vode.


Fahriye, koja uz turski i njemački govori i engleski i španjolski jezik, proslavila se ulogom Necle Tekin u sapunici "Kad lišće pada", a ove sezone glumi u serijalu "Ölene kadar" (Do smrti).


Prije veze s Burakom Özçivitom, Fahriye je pet godina hodala s turskim glumcem Özcanom Denizom (45), glavnim junakom hit sapunice "Sudbina", koji joj je malo zapaprio zaruke s Burakom Özçivitom. Kad je, naime, ta vijest objavljena, Özcan Deniz joj je na Instagram "lajkao"reklamni video koji je snimila za tursku modnu marku Koton. To su mnogi protumačili kao da je Denizu još uvijek stalo do bivše djevojke i da želi sabotirati njeno vjenčanje pa je objavio službeno saopštemke u kojem je pisalo da je to učinila njegova šestogodišnja nećakinja - dok se igrala njegovim mobitelom.


Fahriye i Burak upoznali su se i zaljubili prije četiri godine na snimanju serijala "Çalıkuşu" (Ptica pjevica), a ubrzo nakon toga snimili su film "Aşk sana benzer" (Ljubav nalikuje tebi), koji je u prvih sedam dana prikazivanja pogledalo milijun ljudi - a oni su postali najpopularniji par na turskoj sceni. Nešto kao Brad i Angelina svojedobno u Hollywoodu, piše Gloria.hr.

 

Nastavak teksta čitajte OVDJE.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI