Odmor se pretvorio u dramu

Horor na zadarskoj plaži: Dječak se zapleo u zaštitnu mrežu i ostao zarobljen na metar i po dubine

Hronika 28.06.17, 16:48h

Horor na zadarskoj plaži: Dječak se zapleo u zaštitnu mrežu i ostao zarobljen na metar i po dubine
Na plaži Frnaža u Bibinjama u zaštitnu mrežu zapleo se osmogodišnji dječak i ostao zarobljen na metar i po dubine. Nakon izvlačenja iz mora reanimiran je i s teškim tjelesnim ozljedama prevezen u Opću bolnicu Zadar

 


Osmogodišnji dječak, koji se jučer stradao u moru na plaži u Bibinjama pokraj Zadra, izvan je životne opasnosti, potvrdio je u srijedu liječnik Edi Karuc, zamjenik direktora Opće bolnice Zadar, piše Jutarnji.hr.

 

- Dječak je skinut s respiratora i polako dolazi svijesti. Još uvijek je u Jedinici intenzivnog liječenja i ako sve bude dobro, kao što pretpostavljamo, sutra će biti premješten na odjel, rekao je dr. Karuc za Hinu te naglasio kako vjeruje da nesreća neće ostaviti posljedice po zdravlje osmogodišnjaka.

 

Kako je u redovitom priopćenju izvijestila Policijska uprava zadarska, u moru na plaži Frnaža u Bibinjama, u utorak oko 18 sati u zaštitnu mrežu zapleo se osmogodišnji dječak i ostao zarobljen na metar i po dubine.  Nakon izvlačenja iz mora reanimiran je i s teškim tjelesnim ozljedama prevezen u Opću bolnicu Zadar.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI