BIZNISMEN TVRDI DA IMA DOKAZE

Pljušte novi šamari između bivših ljubavnika: Koliku je alimentaciju Milan Popović plaćao Severini?!

Showbizz 25.06.17, 14:43h

Pljušte novi šamari između bivših ljubavnika: Koliku je alimentaciju Milan Popović plaćao Severini?!
- Kada su bili zajedno, Severina od Popovića nije ništa tražila, niti ju je zanimao njegov novac. On je od nje tražio da prestane s koncertima i da postane domaćica. tvrdi Severinin menadžer

 

Nakon što je Milan Popović na RTL-u izjavio da je Severini Kojić uplaćivao 75.000 kuna, odnosno 10.000 eura alimentacije za sina, ubrzo je na adresu Index,hr stigao demantij Severinina menadžera Tomice Petrovića.


"Nije istina da Popović plaća Severini alimentaciju u iznosu od 75.000 kuna. Popović plaća alimentaciju u visini od 15.000 kn, a sve izjave o financiranju njenih poslovnih aktivnosti su u svrhu diskreditiranja Severine, jer ona od njega to nije tražila", poručio je tom prilikom Petrović.


Ubrzo se Indexu javio srpski poduzetnik, a kako bi dokazao da je plaćao 75.000 kuna pjevačici, pokazao nam je potvrdu o uplati tolikog iznosa na Severinin račun u martu 2013. godine i rekao da ima i druge potvrde za mjesece u kojima je uplaćivao toliki iznos.


"Taj sam iznos plaćao od rođenja sina sve dok me Severina nije tužila", rekao je za Index.


Nakon toga ovaj medij kontaktirao je Petrovića koji nije demantirao da je Popović pjevačici uplaćivao toliki iznos, no ističe da to nije bila alimentacija. Njegov odgovor prenose u cijelosti, onako kako ga je poslao.


"Čudno da ste u posjedu bankovnih izvadaka Milana Popovića, jer kad je Severinin odvjetnik to tražio na sudu, a zbog tužbe Popovića da mu Severina vrati novac koji je potrošio kad su živjeli zajedno, on ih nije htio dostaviti pa je između ostalog i zbog toga izgubio taj spor.


Ovo je očita namjera Popovića za diskreditiranjem Severine što on radi od kada ga je ona ostavila. Samo, sada mu u njegovim spinovima pomaže poznati 'Spin doktor' Ratko Maček, što nam je potvrđeno prije par dana, tako da me više ništa ne čudi.


Što se tiče alimentacije, ona iznosi 15.000 kn i to se vrlo lako može provjeriti, taj podatak je javan.


Kada su bili zajedno, Severina od Popovića nije ništa tražila, niti ju je zanimao njegov novac. On je od nje tražio da prestane s koncertima i da postane domaćica. Sve što je on plaćao, to je bila njegova dobra volja pa ovako nešto samo pokazuje o kakvom se čovjeku radi.


Ja sam osobno bio prisutan zajedno sa Severinom u jednom odvjetničkom uredu koji je pokušao posredovati u njihovom sporu, gdje je Severini rečeno da Popović nudi 800.000 eura, ako Severina potpiše dokument kojim se zapravo ona i dijete stavljaju pod njegovu kontrolu.


Severinin odgovor je bio da dijete nije na prodaju", poručio je Petrović.  

 

(Index.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI