VIDEO/ DA LI VAŠ KUPAĆI POKRIVA ILI OTKRIVA

Ovako su nekada izgledali kupaći kostimi: Prvi bikini izazvao ludilo na plaži, a nije ni nalik današnjem

DEPO PLUS 24.06.17, 13:22h

Ovako su nekada izgledali kupaći kostimi: Prvi bikini izazvao ludilo na plaži, a nije ni nalik današnjem
Ranije su kupaći kostimi pokrivali i više nego što bi trebalo. Kako su godine prolazile, materijala kao da je bilo "sve manje", te su kupaći iz decenije u deceniju počeli da otkrivaju ženske ljepote...

 


Posljednjih godina je u modi da svoje tijelo na plaži otkrijete što više. Dame nerijetko nose tange, idu u toplesu, a ni muškarci se više ne trude da pokriju baš sve... Međutim, nije uvek bilo tako, prenosi Alo.rs.

 

Ranije su kupaći kostimi pokrivali i više nego što bi trebalo. Kako su godine prolazile, materijala kao da je bilo "sve manje", te su kupaći iz decenije u deceniju počeli da otkrivaju ženske ljepote... Prvo leđa, pa stomak, pa dekolte, pa guzu...


Isto tako, prije sto godina nije bilo neobično vidjeti ženu koja se kupa u kostimu koji je napravljen od vune. Možete samo da zamislite kako im je bilo "lako" da ga osuše. 

 

Vremenom su materijali postajali sve laganiji, i sve su više otkrivali. Prije 70 godina pojavio se prvi bikini, ali ne možete ni da ga uporedite sa današnjim. 


Stari bikini nije otkrivao čak ni pupak. Stomačić se jedva nazirao, a i to malo je bilo dovoljno da izazove negodovanje ljudi na plaži.


Uostalom, pogledajte...

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI