Bivša starleta život preokrenula naopačke

Sjećate li se Simone? Rodila je drugo dijete: 'On je svjedočanstvo Srca Isusova...'

Zabava 23.06.17, 21:00h

Sjećate li se Simone? Rodila je drugo dijete: 'On je svjedočanstvo Srca Isusova...'
Bivša starleta nedavno je proslavila prvu godišnjicu braka sa suprugom Stanislavom. Objasnila je kako je cijelu trudnoću molila Srcu Isusovom i da su joj govorili da će Joshua doći ranije

 

Danas na Presveto Srce Isusovo u 15 h u moje naručje došao je moj Joshua, napisala je Simona Mijoković (32) na svom Facebooku.

 

Bivša hrvatska starleta nedavno je proslavila prvu godišnjicu braka sa suprugom Stanislavom (50). Napisala je kako maleni Joshua ima 3470 g i 53 cm te da je on svjedočanstvo Srca Isusova.

 

- Cijelu trudnoću molila sam Srcu Isusovom, svaki dan prikazivala mise, svaki tjedan klanjanje, Srce Isusovo, doktori su od 31 tj (kada sam završila u bolnici) govorili Joshua će doći ranije, najkasnije do 35 tj možda izdrži do 36, mi mislili do 37 pa do sv. Ante dođe. Evo Joshua izdržao do kraja, došao 23.6 na blagdan Srca Isusova - stoji u objavi.

 

 

Osim toga, pjesma koja je svirala u sali kada je sina primila u ruke bila je 'Otvori oči moga srca, otvori Gospode, želim te vidjeti'.

 

- Uz to danas su pune 2 godine od mog hodočašća u Jeruzalem, 23.6.2015 išla sam u Jeruzalem prikazati Isusu koji je moj put. I još zamislite današnje čitanje 1 Ivanova, to je Gabica čitala na našem vjenčanju - napisala je presretna Simona.

 

Iz braka s Antom Gotovcem (47) vizažistica ima kćer Gabi (11), koja se preselila s njom i Stanislavom u Austriju. Žive u Linzu, gdje Simonin suprug radi u firmi koja se bavi prodajom, servisom i čišćenjem automobila.

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI