Demokratska fronta o ambiciozno najavljenom planu za GRAS

Sarajlije, vozit ćete se u čistim tramvajima, ali za to ima i da platite!

Front 22.06.17, 13:47h

Sarajlije, vozit ćete se u čistim tramvajima, ali za to ima i da platite!
Demokratska fronta medijima je uputila saopštenje za javnost povodom najave da će poskupjeti cijena karata u GRAS-ovim vozilima. Saopštenje prenosimo u cjelosti

 

Sanacioni plan za GRAS vrlo je ambiciozno najavljen, sa nestranačkim prinudnim upravnikom (tako rekoše). Ukoliko ni on (prinudni upravnik) u tom naumu ne uspije, rečeno je iz kantonalne vlade – ovom preduzeće slijedi stečaj, piše u svom saopštenju Demokratska fronta.

 

I evo, već danas, prvih „lijepih vijesti“ o tome dokle se došlo u saniranju „Grasa“. Izdvajamo dvije:

 

Prva je da je „detaljno očišćeno (valjda oprano i dezinfikovano) 50 tramvaja“! To je tek prva faza,u drugoj će se očistiti autobusi, minibusi i trolejbusi!

 

Dakle, nešto što nema veze sa sanacijom (finansijskom prije svega i pozivanjem na odgovornost menadžmente koji su ovaj kolektiv i doveli do propasti).

 

Druga „lijepa vijest“, a koja bi mogla imati veze sa sanacionim programom – jeste najavljeno poskupljenje javnog prevoza!

 

Sažimajući ove dvije vijesti u jednu, ona bi glasila: „Sarajlije (i ostali), vozićete se u čistim tramvajima, trolejbusima, busovima i minibusima – ali za to ima i da platite!“

 

Biće da je to, ne pitajući korisnike – građane, cijena sanacije koja će se uknjižiti opet preko njihovih leđa! Novo neprijatno iznenađenje iz „Konakovićeve laboratorije“ – odjeljenja za igranje sa živcima i strpljenjem građana Sarajeva.

 

Vidjećemo, nadajmo se uskoro, koji su to još koraci učinjeni u borbi za preživljavanje ovog kolektiva. Ukoliko do tada - i građanima i grasovcima kap ne prelije čašu, saopšteno je iz DF-a.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI