HRONOLOGIJA RASPADA 'SRETNOG ŽIVOTA'

Čaša se prelila zbog krštenja: Kako je propala (velika) ljubav Severine i Milana?

Nedjeljni magazin 21.06.17, 13:43h

Čaša se prelila zbog krštenja: Kako je propala (velika) ljubav Severine i Milana?
Definitivan pad 'Popovićevih' postao je javna tajna kada je Severina krstila sina u Rijeci i to bez Milanova prisustva. Milan je navodno odbio doći na krštenje

Severina Kojić i Milan Popović ovih dana ponovo pune stranice medija u regionu, a javnost se po inerciji svrtava na njenu ili njegovu stranu. Sretne ljubavne priče koja je definitivno pukla još prije pet godina danas se malo ko sjeća...


Express.hr načinio je retrospektivu događaja koji su doveli do toga da se danas bivši ljubavnici gledaju "preko nišana" i da se brutalno prepucavaju oko zajedničkog sina.   


Severina i Milan Popović se nisu vjenčali, ali su bili zaručeni. Nikada nisu otkrivali detalja o svom raskidu, osim nekoliko šturih objava, piše Express.hr.


"Moja odluka je dugo u meni sazrijevala, trudili smo se, ali očito nije išlo", rekla je Severina u oktobru 2012., nakon prvog razlaza s Popovićem, potvrđujući tako da više nije s čovjekom u kojeg se na prvi pogled zaljubila u decembru 2010. godine.


Milan je tada šutio, no pred kraj 2012. preko medija se počeo opet 'upucavati' Severini.

 

"Severina je zlato moje, sunce moje, duša i ljubav moja, sreća i tuga moja, moja posljednja i prva ljubav... Rođenjem našeg sina Aleksandra naša veza je postala neraskidiva. Mi smo sada mama i tata i svjesni smo toga da je sreća našeg djeteta važnija od toga da li smo mi muž i žena, a i svega ostalog, i to podrazumijeva i harmoničnu i sretnu vezu nas kao roditelja", govorio je Milan u razgovoru za beogradski radio, a Severina je s vremenom opet pala na njegove lijepe riječi.


Međutim, pomirenje je kratko trajalo i dvije godine nakon što je njihova veza počela ljubavi je došao kraj. Izgledalo je kao da je Severina bila ta koja je odlučila prva krenuti svojim putem.


"Mi smo potpuno različiti. Kako bilo, Aleksandrov mir mi je najvažniji i mislim da će biti sretniji ako odrasta uz jednog sretnog roditelja nego uz dva nesretna", kazala je Severina za Gloriju.


"U Milana sam se, među ostalim, zaljubila jer je od prvog dana insistirao da imamo dijete. Obično to prvo poželi žena, a on je to napisao i u svojim feng shui željama", izjavila je.

 

Milan je, pisalo se tada, Severinu i dvomjesečnog sina napustio jer nije mogao spavati od Aleksandrova plača.


"Ne bih o tome. Mnogi ljudi se ne snađu kad dobiju dijete, jer je to jedno potpuno novo iskustvo", dodala je Seve.


Međutim, krizu u vezi mediji su pratili svakodnevno, od toga da Milan nije došao na njezin koncert u njegovu rodnom Vršcu, do činjenice da se nije pojavio na drugom dijelu njezine ovoljetne turneje.


Ipak, definitivan pad 'Popovićevih' postao je javna tajna kada je Severina krstila sina u Rijeci i to bez Milanova prisustva. Milan je navodno odbio doći na krštenje.


Hronologiju raspada "sretnog života" Severine i Milana i svega što je potom uslijedilo čitajte OVDJE.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

******************************************

Gledaj novu domaću igranu TV seriju "TRIP: Ta sjajna putovanja" na DEPO TV!

 

 

 

 

 

 
BLIN
KOMENTARI